Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη
English


Επισκέπτες: counter
 


Διασύνδεση εργασίας ΣΘΕΒ

      

 

Δίκτυο "Μεντόρων Σταδιοδρομίας" ΤΕΙ Λάρισας           


ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ "ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΘΕΒ"                                                                                                

Η βάση δεδομένων «Διασύνδεση Εργασίας ΣΘΕΒ» που λειτουργεί στον ΣΘΕΒ και εμπλουτίζεται καθημερινά δίνει τη δυνατότητα στις θεσσαλικές επιχειρήσεις να αναζητούν στελέχη με βάση το επίπεδο σπουδών τους, τη χρήση Η/Υ, τη γνώση ξένων γλωσσών κ.α. Στη διάθεση των θεσσαλικών επιχειρήσεων υπάρχουν απόφοιτοι σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Λογιστικής, Γραφιστικής, Γραμματειακής Υποστήριξης κ.α.

Χρήσιμες πληροφορίες

 

Για υποβολή βιογραφικού σημειώματος

 

Για την υποβολή του βιογραφικού σας σημειώματος και οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ και την αρμόδια κα Αποστολία Χαρμάνη, Δ/νση: Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας, Τ.Κ. 414 48 Λάρισα, τηλ: 2410 555507, fax: 2410 555509.

 

Επίσης μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα (συνοδευόμενο αν υπάρχει από μία έγχρωμη φωτογραφία) σε ηλεκτρονική μορφή στο e-mail: education@sthev.gr

 

Η εγγραφή στο ανάλογο μητρώο της βάσης δεδομένων πραγματοποιείται με τη συγκατάθεση των ενδιαφερομένων, οι οποίοι συμπληρώνουν με προσωπική τους ευθύνη το αντίστοιχο έντυπο που διατίθεται από τον ΣΘΕΒ.

 

Υπόδειγμα Βιογραφικού Σημειώματος:

 www.sthev.gr/assets/files/2016/biografiko europaiko.doc

 

Για αναζήτηση βιογραφικού σημειώματος (για τις επιχειρήσεις)

 

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για αναζήτηση βιογραφικών σημειωμάτων από τη βάση δεδομένων του ΣΘΕΒ μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ και την αρμόδια κα Αποστολία Χαρμάνη, Δ/νση: Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας, Τ.Κ. 414 48 Λάρισα, τηλ: 2410 555507, fax: 2410 555509, e-mail: education@sthev.gr.

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 

 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design