Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη
English


Επισκέπτες: counter
 


Εκδηλώσεις 2017

Εκδήλωση με θέμα: «Η Ψηφιακή Στρατηγική της Ελλάδας – Ο δρόμος για την ανάπτυξη: Η χρησιμότητα της Στρατηγικής της ψηφιακής Ενιαίας Αγοράς
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Θεσσαλίας, το Europe Direct σε συνεργασία με την ΠΕΔ, τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, το Επιμελητήριο Λάρισας και το Δίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η Ψηφιακή Στρατηγική της Ελλάδας – Ο δρόμος για την ανάπτυξη: Η χρησιμότητα της Στρατηγικής της ψηφιακής Ενιαίας Αγοράς στην Ευρώπη», την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο «Divani Palace», στη Λάρισα.

Ομιλία του προέδρου του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέα Νταβέλη στο ΑΤΕΙ Θεσσαλίας με τίτλο «Business Success Stories»
Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας διοργάνωσε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ στην Λάρισα, εκδήλωση η οποία εντάσσεται σε μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο: “Business Success Stories”.

Startup Europe Week στη Λάρισα 2017
Για δεύτερη φορά στην Ευρώπη διοργανώνεται από τις 06/02/2017 έως 10/02/2017 η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στο πλαίσιο αυτό η Λάρισα συμμετέχει...

Εσπερίδα "Success Stories... στην πράξη" στη Λάρισα
Η θέση αυτή κυριάρχησε στην εκδήλωση που διοργάνωσε στη Λάρισα την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 η Koufalis Media Corp με θέμα ‘‘Success Stories …στην πράξη’’...

Ετήσια συνέλευση μελών ΣΘΕΒ
Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ θα πραγματοποιηθεί...

Με επιτυχία η παρουσία του ΣΘΕΒ στην ΔΕΘ
O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων στα πλαίσια των 60 χρόνων λειτουργίας του συμμετείχε με επιτυχία στη φετινή 82η ΔΕΘ.

Διεθνή εκδήλωση Επιχειρηματικών-Τεχνολογικών Συναντήσεων (5th Hellenic Forum 2017)
Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών στα πλαίσια της συνεργασίας του με το δίκτυο ΠΡΑΞΗ, (http://help-forward.gr/el/) επιθυμεί να σας ενημερώσει για..

Η Ετήσια συνέλευση του ΣΘΕΒ
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ...

«Η Εθνική Εξωτερική Πολιτική για τις Εξαγωγές» στο επίκεντρο της εκδήλωσης του ΣΘΕΒ
O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ημερίδα με αντικείμενο την "εθνική εξωτερική πολιτική για τις εξαγωγές", την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.

Εμφάνιση 1-9 από 9 νέα  

< Προηγούμενο 1 Επόμενο >
 

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 


 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design