Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη
English


Επισκέπτες: counter
 


Διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα: "Ανάπτυξη εξαγωγών στον αγροδιατροφικό τομέα"

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει εξειδικευμένο και πρακτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα:  «Ανάπτυξη εξαγωγών στον αγροδιατροφικό τομέα», για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, διάρκειας 4 ωρών και στο οποίο θα αναλυθούν οι βασικές προϋποθέσεις ανάπτυξης της εξωστρέφειας στον αγροδιατροφικό τομέα.  Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν γνώσεις και δεξιότητες εστιάζοντας στην ενίσχυση και ανάπτυξη των εξαγωγών των αγροτικών προϊόντων.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Απριλίου και ώρες 16:00-19:15 στις εγκαταστάσεις τους ΣΘΕΒ (Λεωφόρος Καραμανλή και Βιομηχανίας, 1ος όροφος).

Εισηγήτρια
του προγράμματος είναι η κα Παππά Ρούλα, ειδική στα θέματα εξαγωγών αγροτικών προϊόντων του τομέα των τροφίμων και των αγροτικών προϊόντων.

Για τη δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος συμμετοχής και τη διεξαγωγή του σεμιναρίου μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ τηλ. 2410555507 & στο e-mail: education@sthev.gr μέχρι και την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.

Ενημερωτικό έντυπο

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 

 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design