Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη


Επισκέπτες: counter
 


Επιχειρηματική Αποστολή σε Σιγκαπούρη και Ταϊλάνδη (27/5 - 2/6/2019)

Σας ενημερώνουμε ο ΣΕΒ, ο Enterprise Greece και ο ΣΕΒΕ, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή σε Σιγκαπούρη και Ταϊλάνδη (Μπανγκόκ), από την Τρίτη 28 έως την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019, με αναχώρηση τη Δευτέρα 27.05 και επιστροφή την Κυριακή 02.06.2019. Επισυνάπτουμε την αναλυτική ανακοίνωση των διοργανωτών.

Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής, εκτός των επιχειρηματικών συναντήσεων,  θα πραγματοποιηθούν Επιχειρηματικά Φόρουμ σε Σιγκαπούρη και Μπανγκόκ, τα οποία θα διοργανωθούν από Γραφεία Ο.Ε.Υ. των Πρεσβειών μας σε Σιγκαπούρη και Ταϊλάνδη .

 

Στην Ταϊλάνδη, ειδικότερα, το Φόρουμ (31 Μαΐου 2019) εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού συμπληρώσεως 60 ετών διπλωματικών σχέσεων Ελλάδος-Ταϊλάνδης και θα λάβει τη μορφή Επιχειρηματικής & Επενδυτικής Ημερίδας, με συμμετοχή εκατέρωθεν θεσμικών και ιδιωτικών φορέων. Από ταϊλανδικής πλευράς αναμένεται συμμετοχή του Ταϊλανδικού Υπουργείου Εξωτερικών, της ταϊλανδικής Επιτροπής Επενδύσεων (Thai Board of Investment), του ταϊλανδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (Thai Chamber of Commerce), της Ομοσπονδίας Ταϊλανδικών Βιομηχανιών (Federation of Thai Industries) και του Ελληνο-ταϊλανδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ 

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 


 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design