Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη


Επισκέπτες: counter
 


Η Ετήσια συνέλευση του ΣΘΕΒ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ στο ξενοδοχείο “Larissa Imperial” με ομιλίες του εκπροσώπου της Κυβέρνησης και Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη, του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστή Χατζηδάκη, του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του ΣΕΒ κ. Κώστα Μπίτσιου, του Προέδρου του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέα Νταβέλη. Χαιρετισμό απηύθνε  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ενώ Πρόεδρος της Συνέλευσης εκλέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Αναστάσιος Λάππας και Γραμματέας της Συνέλευσης ο κ. Κώστας Λαμπρούλης.

Στην Ετήσια Συνέλευση απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους πρώην Προέδρους του ΣΘΕΒ κ.κ. Ηλία Βαλαβάνη, Ευριπίδη Χαρμάνη, Νικόλαο Ρώμνιο και Απόστολο Δοντά για την πρόσφορά τους στον Σύνδεσμο αλλά και στην βιομηχανία και το επιχειρείν στην Θεσσαλία.

Η Ετήσια Συνέλευση του ΣΘΕΒ αποτελεί γεγονός ιδιαίτερης σημασίας για την περιοχή. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Πολιτείας, ο επιχειρηματικός κόσμος της Θεσσαλίας και το σύνολο των κοινωνικών εταίρων.

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η βιομηχανία ALFA WOOD AΕΒE, η Wind ενώ την εκδήλωση υποστήριξαν ως χορηγοί η  GREEK ENVIRONMENTAL & ENERGY NETWORK (GREEN) SA, η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και η εταιρία Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.  Ευγενική υποστήριξη ΒΑΣΔΑΒΑΝΟΥ ΟΙΝΟΙ - ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ.

Φωτογραφικό υλικό

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 

 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design