Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη


Επισκέπτες: counter
 


Θεματικό εργαστήρι με τίτλο: "Διαχείριση και Ασφάλιση Κινδύνων Επιχειρήσεων"

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει θεματικό εργαστήρι (workshop)  με τίτλο: «Διαχείριση & Ασφάλιση Κινδύνων -To Σύγχρονο Ασφαλιστικό πλαίσιο Επιχειρηματικών κινδύνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση» για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 και ώρες 16:30-19:00, στον ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, Λάρισα).

Στο εργαστήρι αυτό θα δοθεί έμφαση σε εξειδικευμένες ασφαλίσεις που αφορούν κατηγορίες επιχειρήσεων και για τις οποίες, συνήθως δεν υπάρχει επαρκής - διεξοδική ενημέρωση από την εγχώρια ασφαλιστική αγορά ενώ θα γίνει αναφορά και στο σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο ασφάλισης επιχειρηματικών κινδύνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην πρακτική που ισχύει και εφαρμόζεται στη χώρα μας.

Εισηγητής του προγράμματος θα είναι ο κ. Γιώργος Κουτίνας, Εμπειρογνώμων Ασφαλίσεων, Μηχανικός ΕΜΠ & ENSPM Γαλλίας, με εξειδικευμένη εκπαίδευση και εμπειρία στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις. Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΑΕ – Insurance Brokers. Συνεργάζεται με εγχώριες και διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες. Λειτουργεί και ως εξουσιοδοτημένος ανταποκριτής των LLOYD’S Λονδίνου.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος συμμετοχής και τη διεξαγωγή του θεματικού εργαστηρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ τηλ. 2410-555507 & mail: education@sthev.gr μέχρι και την Τρίτη 23 Μαΐου 2017.

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 

 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design