Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη


Επισκέπτες: counter
 


Ομιλία του προέδρου του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέα Νταβέλη στο ΑΤΕΙ Θεσσαλίας με τίτλο «Business Success Stories»

 

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας διοργάνωσε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ στην Λάρισα, εκδήλωση  η οποία εντάσσεται σε μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο: “Business Success Stories”. Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε ως κεντρικό ομιλητή τον κ. Αχιλλέα Νταβέλη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ). Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ αναφέρθηκε στην έννοια της επιχειρηματικότητας και παρουσίασε την προσωπική του επιχειρηματική διαδρομή.

Ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ παρότρυνε στους νέους να τολμήσουν και να προσπαθήσουν με συνθήκες υγιούς ανάπτυξης, να σκέφτονται δημιουργικά και να έχουν το στοιχείο της καινοτομίας στα επιχειρηματικά τους σχέδια. Παρά τα εμπόδια και την γραφειοκρατία που κυριαρχεί, τους συμβούλεψε να κοιτάνε μπροστά και να ξεπερνάνε κάθε εμπόδιο με μεθοδικότητα τόλμη και αποφασιστικότητα και να οραματίζονται ένα νέο μέλλον δημιουργικό. 

Στο τέλος της ομιλίας του ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ δέχθηκε ερωτήσεις από το κοινό που είχαν να κάνουν θέματα σχετικά με το σύγχρονο επιχειρείν και συνομίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα. 

Η εκδήλωση απευθυνόταν στους προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων αλλά και στους φοιτητές των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Τμήματος.

Υπεύθυνος της οργάνωσης των “Business Success Stories” είναι ο Δρ. Βασίλειος Γερογιάννης, Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και απηύθυνε χαιρετισμό ο νεοκλεγείς Πρόεδρος του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Ξενοφών Σπηλιώτης.

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 

 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design