Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη


Επισκέπτες: counter
 


 «Επιχειρηματίες της Χρονιάς» οι Ξενοφών, Ιωάννης και Θεώδορος Καντώνιας


Οι κ.κ. Ξενοφών Καντώνιας, Πρόεδρος, Cosmos Aluminium A.E., Ιωάννης Καντώνιας, Αντιπρόεδρος, Cosmos Aluminium A.E., Θεόδωρος Καντώνιας, Διευθύνων Σύμβουλος, Cosmos Aluminium A.E. κατέκτησαν χθες το βράδυ τον τίτλο Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» για το 2017, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η EY Ελλάδος.


Σε μία λαμπερή εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, κορυφαίοι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, θεσμικού και ακαδημαϊκού χώρου της Ελλάδας έδωσαν το παρών, τιμώντας την ελληνική επιχειρηματική αριστεία και τη συμβολή της στην οικονομία της χώρας.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν, επίσης, οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών, μετά από απόφαση της εννεαμελούς Κριτικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της Chipita A.E. και νικητή του διαγωνισμού Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς».


Οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών είναι:

Ο κ. Χρήστος Κριμίζης-Τσατσούλης, Διευθύνων Σύμβουλος, Alchimica Α.Ε., ο οποίος έλαβε το βραβείο «Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας».

Οι κ.κ. Ξενοφών Καντώνιας, Πρόεδρος, Cosmos Aluminium A.E., Ιωάννης Καντώνιας, Αντιπρόεδρος, Cosmos Aluminium A.E., Θεόδωρος Καντώνιας, Διευθύνων Σύμβουλος, Cosmos Aluminium A.E., που έλαβαν το βραβείο «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας».

Η κα Καλλιόπη Ροδοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Μητροπολιτικό Κολλέγιο), η οποία έλαβε το βραβείο «Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας».

Ο κ. Δημήτριος Λακασάς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, N. ΛΑΚΑΣΑΣ – Π. ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε. (με διακριτικό τίτλο: OLYMPIA ELECTRONICS A.E.), που έλαβε το βραβείο «Καινοτόμος Επιχειρηματίας».


Ο Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2017

Οι κ.κ. Ξενοφών Καντώνιας, Πρόεδρος, Cosmos Aluminium A.E., Ιωάννης Καντώνιας, Αντιπρόεδρος, Cosmos Aluminium A.E., Θεόδωρος Καντώνιας, Διευθύνων Σύμβουλος, Cosmos Aluminium A.E., θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό στο Μόντε Κάρλο, μαζί με τους νικητές του αντίστοιχου βραβείου από 65 περίπου χώρες, για τον τίτλο ΕΥ World Entrepreneur Of The Year™, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2018.


Οι νικητές του διαγωνισμού Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2017, κ.κ. Ξενοφών, Ιωάννης και Θεόδωρος Καντώνιας, παραλαμβάνοντας το βραβείο τους, δήλωσαν: «Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Πιστεύουμε ότι εκεί θα μπορέσουμε να δείξουμε και στους άλλους επιχειρηματίες ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο η χώρα της μιζέριας και της γκρίνιας, είναι μια χώρα με τρομερή δυναμική, με επιχειρήσεις αξιόλογες, αξιόπιστες, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά».


Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος αφού ευχαρίστησε την ΕΥ για την άρτια διοργάνωση του διαγωνισμού, τόνισε: «Νιώθουμε πραγματικά αδύναμοι να προβάλουμε αυτά τα παραδείγματα στην κοινωνία μας. Να τους πούμε, κοιτάξτε, υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι στη ζωή, πιο δημιουργικοί, πιο όμορφοι και πιο κουραστικοί. Μην ακούτε τη λαϊκίστικη και μηδενιστική άποψη ότι όλα γύρω μας είναι σάπια. Δεν είναι. Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις που παλεύουν, που δημιουργούν, που αγωνίζονται, που εξάγουν, που πληρώνουν φόρους, που διέπονται από αρχές και αξίες».

 

 

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 


 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design