Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη


Επισκέπτες: counter
 


Διακρίσεις για τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου

Ο Διεθνής Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε για 18η συνεχή φορά.


Το βραβείο του Καλύτερου Αποστάγματος του Διαγωνισμού (Best Spirit of Cpmpetition 2018)  παρέλαβε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Οινοποιητικού Συν/σμού Τυρνάβου κ. Χρήστος Τσιτσιρίγγος  για το Παλαιωμένο Τσίπουρο Τυρνάβου (Old Spirit) από τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βαγγέλη Αποστόλου στην τελετή απονομής μεταλλίων το Σάββατο 10 Μαρτίου, στην αίθουσα «Εσπερίδες» του ξενοδοχείου Athens Hilton με την παρουσία εκπροσώπων όλου του ελληνικού κλάδου οίνου και αποσταγμάτων.

Η ειδική αυτή  κορυφαία διάκριση του Old Spirit ως «Καλύτερο Απόσταγμα του Διαγωνισμού»  αποδόθηκε στον ΑΟΣ Τυρνάβου συνέπεια του γεγονότος πως το τσίπουρο αυτό συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία  στον διαγωνισμό. Εκτός όμως της σημαντικής αυτής διάκρισης ο Πρόεδρος παρέλαβε και το χρυσό μετάλλιο για το Παλαιωμένο Τσίπουρο από τον κ. Σταύρο Σάμιο Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αλκοόλης του Γενικού Χημείου του Κράτους, πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά χρυσό στον Διεθνή Διαγωνισμό Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης για το προϊόν αυτό  τεκμηριώνοντας έτσι την υψηλή ποιότητα των αποσταγμάτων του Συν/σμού. 

Στον ίδιο διαγωνισμό ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συν/σμός Τυρνάβου βραβεύτηκε με ασημένιο μετάλλιο για το Evosmon Ροζέ από Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου  και χάλκινο για το Evosmon Λευκό που παρέλαβαν αντίστοιχα ο Αντιπρόεδρος του Συν/σμού κ. Αποστόλης Ευαγγελόπουλος και ο Γραμματέας κ.Αποστόλης Καλμπούρης. 

Ο «Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης»  πραγματοποιήθηκε για 18η συνεχή φορά παράλληλα με τον «4ο Διεθνή Διαγωνισμό Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης», από 27 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου με νέο κανονισμό από φέτος βασισμένο στις σύγχρονές μεθόδους αξιολόγησης που εφαρμόζονται διεθνώς υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης του ΓΧΚ και όλων των φορέων του κλάδου.  

"Το 2018 όμως μόλις τους πρώτους μήνες που διανύσαμε χάρισε και άλλες διακρίσεις με μετάλλια στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συν/σμό Τυρνάβου, έτσι στον Διεθνή Διαγωνισμό PAR Wine Award International 2018 βραβεύτηκαν με Χρυσό μετάλλιο το Evosmon Ροζέ  το Evosmon Λευκό από την ποικιλία Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου και η Κρύπτη 2015 πρωτοεμφανιζόμενος ερυθρός οίνος παλαιωμένος σε βαρέλι από την ποικιλία MERLOT, ενώ ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ρόδοινος ημίγλυκος ροζέ από Μοσχάτο", αναφέρει σχετική ανακοίνωση του συνεταιρισμού.

 

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 


 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design