Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη


Επισκέπτες: counter
 


Συμμετοχή του ΣΘΕΒ στο 4ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας του Economist

Οι παγκόσμιες προκλήσεις και το μέλλον του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα και την Ευρώπη συζητήθηκαν εκτενώς στο 4ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας του Economist, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Divani Palace στη Λάρισα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τον ΣΘΕΒ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος κος Μιχάλης Ανατολίτης αναφέροντας για την σημαντικότητα του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα στην οικονομία και την απασχόληση.

«Η αγορά ζητάει επώνυμα και ασφαλή προϊόντα, με σταθερή και υψηλή ποιότητα, που να έχουν παραχθεί μέσα από φιλικές στο περιβάλλον πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής και από εκπαιδευμένους ανθρώπους, και φυσικά ζητάει να ενημερωθεί και να έχει στη διάθεση του επαρκής και αξιόπιστες πληροφορίες», επισήμανε στην ομιλία του ο Αντιπρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Ανατολίτης.

Ο δευτερογενής τομέας καλείται να κρατήσει, εν μέσω κρίσης, υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά στη μεταποίηση, την τυποποίηση και το εμπόριο αγροτικών προϊόντων, να επενδύσει στη έρευνα και ανάπτυξη, να εξασφαλίσει εργαλεία χρηματοδότησης, να διευρύνει τα κανάλια του μάρκετινγκ, αλλά και να εκπαιδεύσει τον Έλληνα αγρότη στις νέες συνθήκες της αγοράς. 

Ολόκληρη την ομιλία του Αντιπροέδρου του Συνδέσμου κ. Μιχάλη Ανατολίτη μπορείτε να την διαβάσετε εδώ

Τέλος στο συνέδριο παρευρέθησαν ως ομιλητές ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού ΘΕΣΓΑΛΑ κος Αθανάσιος Βακάλης και ο πρόεδρος Δ.Σ. της ΒΙΟΛΑΡ Α.Ε. κο Βασίλης Μάρκου. 

 

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 

 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design