Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη
English


Επισκέπτες: counter
 


Εκδηλώσεις 2018

Επιχειρηματικό δείπνο του ΣΘΕΒ με τον Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά
Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργάνωσε επιχειρηματικό δείπνο, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 στη Λάρισα, με κεντρικό ομιλητή τον Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά.

Ο Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς ομιλητής σε επιχειρηματικό δείπνο του ΣΘΕΒ
Σημαντικό γεγονός αποτελεί για τον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλίας η παρουσία του Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και ώρα 20.00 στη Λάρισα σε επιχειρηματικό δείπνο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ).

Με επιτυχία η εκδήλωση για το πρόγραμμα GEFYRA με την συμμετοχή του ΣΘΕΒ
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 στο Αμφιθέατρο «Κώστας Καραπούλιος» του ΤΕΙ Θεσσαλίας ενημερωτική εκδήλωση για το Προγράμμα Gefyra (Greek Enterprises For Youth Reinforcement Acceleration) το οποίο και υλοποιείται, με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου προσφοράς από τις επιχειρήσεις ποιοτικών θέσεων «προετοιμασίας για απασχόληση» σε 3 άξονες: μαθητεία (apprenticeship), πρακτική άσκηση (internship), επαγγελματική κατάρτιση (traineeship) γεφυρώνοντας το χάσμα δεξιοτήτων.

Εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος Gefyra με την συμμετοχή του ΣΘΕΒ
Σας ενημερώνουμε την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στο ΤΕΙ Θεσσαλίας (αίθουσα «Κώστας Καραπούλιος») θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, στην οποία θα παρουσιαστεί το Προγράμμα Gefyra (Greek Enterprises For Youth Reinforcement Acceleration), με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου προσφοράς από τις επιχειρήσεις ποιοτικών θέσεων «προετοιμασίας για απασχόληση» σε 3 άξονες: μαθητεία (apprenticeship), πρακτική άσκηση (internship), επαγγελματική κατάρτιση (traineeship).

Με επιτυχία η συμμετοχή του ΣΘΕΒ στην 83η ΔΕΘ
Με προβολή των επιχειρήσεων μελών και αξιοποίηση του περιπτέρου του ΣΘΕΒ για επιχειρηματικές συναντήσεις στα πλαίσια της 83ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου, αλλά και πλήθους σημαντικών συναντήσεων με πολιτικούς παράγοντες, εκπροσώπους επιχειρήσεων, επιχειρηματικών και κοινωνικών φορέων, που πραγματοποίησε η Διοίκηση, έκλεισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η συμμετοχή του ΣΘΕΒ στη ΔΕΘ.

Ο ΣΘΕΒ και οι επιχειρήσεις του "ταξιδεύουν" στην 83η ΔΕΘ
O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών επιθυμώντας να αναπτύξει και να υποστηρίξει ακόμη πιο ενεργά την εξωστρέφεια των θεσσαλικών επιχειρήσεων προβάλλοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, στα πλαίσια συνεργασίας του με τη ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. συμμετέχει με περίπτερο (νούμερο 16 stand 8) στην 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης (ώρες λειτουργίας έκθεσης: Δευτέρα - Παρασκευή: 16:00-22:00 & Σάββατο - Κυριακή: 10:00-22:00).

Με επιτυχία η εκδήλωση για τις εξαγωγές στη Ρωσική Ομοσπονδία
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας, ενημερωτική εκδήλωση για τις δυνατότητες ανάπτυξης των εξαγωγών των θεσσαλικών επιχειρήσεων κυρίως στη Ρωσική Ομοσπονδία αλλά και στο Καζακστάν, στο Αζερμπαϊτζάν, στην Αίγυπτο, σε άλλες τρίτες χώρες, στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Με επιτυχία η εκδήλωση του ΣΘΕΒ με το Δίκτυο Πράξη: «Οι προκλήσεις και τα πλεονεκτήματα της Βιομηχανίας 4.0»
O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και με την υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ πραγματοποίησε εκδήλωση με τίτλο: «Οι προκλήσεις και τα πλεονεκτήματα της Βιομηχανίας 4.0» την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΘΕΒ.

Εκδήλωση ΣΘΕΒ με το Δίκτυο Πράξη "Οι προκλήσεις και τα πλεονεκτήματα της Βιομηχανίας 4.0"
O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) συνδιοργανώνει με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και με την υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ εκδήλωση με τίτλο: «Οι προκλήσεις και τα πλεονεκτήματα της Βιομηχανίας 4.0» την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:00 – 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, Λάρισα)

Ημερίδα για τις επαγγελματικές προοπτικές της ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ
Ημερίδα του ΟΑΕΔ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 με θέμα «Μαθητεία-Πρακτική άσκηση στην ΕΠΑΣ Λάρισας».

Εμφάνιση 1-10 από 16 νέα  

< Προηγούμενο 12 Επόμενο >
 

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 


 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design