Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη


Επισκέπτες: counter
 


Με επιτυχία το workshop για τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα και χρήσιμα εργαλεία

 

O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και με την υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, πραγματοποίησε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου workshop με θέμα «Προγράμματα και εργαλεία για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων».

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε η Γενική Διευθύντρια του ΣΘΕΒ κα Έλενα Καματέρη, η οποία μίλησε για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι επιχειρήσεις από τη συμμετοχή τους σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Εισηγητές του εργαστηρίου ήταν ο κ. Τάσος Βασιλειάδης, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας όπου παρουσίασε το πρόγραμμα «Ερευνώ – Καινοτομώ – Νέος κύκλος» καθώς και το πρόγραμμα Erasmus+ με θέμα: «Erasmus for Young Entrepreneurs» αναδεικνύοντας τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που δίνει η συμμετοχή σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα. Στη συνέχεια η κ. Βάγια Πιτέλη, εκπρόσωπος του Δικτύου ΠΡΑΞΗ ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις υπηρεσίες που παρέχει το Δίκτυο, έκανε μια γενική παρουσίαση του προγράμματος «Ορίζοντας 2020» των ευκαιριών χρηματοδότησης που παρέχονται μέσα από αυτό και μίλησε για το πρόγραμμα Κοινωνική Πρόκληση 5 με θέμα: «Κλιματική δράση, Περιβάλλον, αποδοτικότητα πόρων και πρώτες ύλες».

Κατά τη διάρκεια του workshop οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να  συμμετέχουν ενεργά και να επιλύουν τις απορίες που τους δημιουργούνταν σχετικά με τα προγράμματα και τον τρόπο αξιοποίησής τους προς όφελος τους.

Στο workshop συμμετείχαν επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού κόσμου.

 

 

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 

 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design