Σύγχρονες επιχειρήσεις, Δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη


Επισκέπτες: counter
 


Επίσκεψη της υποψηφίας δημάρχου Λαρισαίων κ. Ρένας Καραλαριώτου στον ΣΘΕΒ

 

Τα γραφεία του ΣΘΕΒ επισκέφθηκαν την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, η υποψήφια για τον Δήμο Λαρισαίων κ. Ρένα Καλαριώτου μαζί με τα μέλη της παράταξής της «Λάρισα Μπροστά».

 

Κατά την διάρκεια της συζήτησης με τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Νταβέλη και τα μέλη της Διοίκησης του ΣΘΕΒ αναφέρθηκαν για θέματα επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης της περιοχής ενώ εστίασαν στον ρόλο και στην στήριξη του αγροδιατροφικού τομέα, όπως η ανάπτυξη ενεργειακών κοινοτήτων και η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών μέσω της πράσινης επιχειρηματικότητας.

 

Ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ, κ. Αχιλλέας Νταβέλης υπογράμμισε πως είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθούν «θεσμικές γέφυρες». «Εμείς δεν φιλοδοξούμε ούτε πολιτική παρουσία ούτε πολιτική παρέμβαση να έχουμε. O προβληματισμός μας είναι ότι ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε χρήσιμοι, σε διάφορα επίπεδα, πολλές φορές σημαντικοί θεσμικοί φορείς όπως είναι ο Σύνδεσμος, ευγενικά παρακάμπτονται ή αποκόπτονται», σημείωσε.

 

Έπειτα ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ αναφέρθηκε και στις προτάσεις που κατέθεσε ο Σύνδεσμος στο πλαίσιο του σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ), εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι η υλοποίηση των έργων που θα υπάρξουν μέσω του ΒΑΑ θα επιφέρουν τα βέλτιστα αποτελέσματα για το σύνολο των Δημοτών και κυρίως για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

 

«Πιστεύω πραγματικά ότι ο επόμενος εκλεγμένος δήμαρχος ή η επόμενη εκλεγμένη δήμαρχος, εάν αγκαλιάσουν τους βασικούς κοινωνικούς Φορείς της πόλης, και εφόσον  ζητήσουν τη γνώμη τους, θα μπορέσει να διαμορφωθεί μία συναντίληψη –που είναι και το ζητούμενο- για την ανάπτυξη της Λάρισας και την ευημερία των πολιτών», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης.

 

Στο τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κ. Καραλαριώτου και τους υποψηφίους της παράταξης της "Λάρισα Μπροστά".

 

Την κ. Καραλαριώτου συνόδευαν οι υποψήφιοι: Αθανάσιος Μαμάκος, δημοτικός σύμβουλος-δικηγόρος, Ηλίας Παλαιοχωρλίδης, διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και χειρουργός ορθοπεδικός,  Ανδρέας Ανδριτσόπουλος, δικηγόρος- γενικός γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και Εύα Στεργιάκη, ιδιοκτήτρια Γραφείου Ταξιδίων.

 

 

Την υποψήφια δήμαρχο, από την πλευρά του ΣΘΕΒ, υποδέχθηκαν ο πρόεδρος, Αχιλλέας Νταβέλης, ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Γιακουβής, ο γενικός γραμματέας, Νίκος Νταναβάρας, ο οικονομικός επόπτης, Γιάννης Σίνης, τα μέλη Γιώργος Καρκανιάς, Βάιος Μπρέτας, Δημήτρης Γουγουλιάς, Γιώργος Αδαμόπουλος και Αθανάσιος Νάκας, καθώς και η γενική διευθύντρια, Έλενα Καματέρη.

 

 Γίνετε Μέλη

  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΑΜΒΑΚΟΣ
 
 


 

 

 
All rights reserved. Copyright © 2006-2008 sthev.gr   Designed & developed by IRiS design