Animus ΑΕ: Μνημόνιο συνεργασίας με Ρωσικό όμιλο Υγείας παρουσία του Ρώσου Πρέσβη

Animus ΑΕ: Μνημόνιο συνεργασίας με Ρωσικό όμιλο Υγείας παρουσία του Ρώσου Πρέσβη

Μνημόνιο συνεργασίας και αμοιβαίας σύμπραξης μεταξύ του Ομίλου «ANIMUS» και του ρώσικου κολοσσού «YSAR+» στους τομείς του ιατρικού τουρισμού και της παροχής αντίστοιχου ιατρικού εξοπλισμού, υπογράφηκε στις 02 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Λάρισα.

Με τη συμφωνία ανοίγουν νέες προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, με αμοιβαίο όφελος τόσο για την Ελλάδα και δη τη Θεσσαλία, όσο και για τη Ρωσία.

Η συμφωνία, το περιεχόμενο της οποίας ενεργοποιείται άμεσα, υπογράφηκε μεταξύ του προέδρου της «ANIMUS A.E.» κ. Αχιλλέα Νταβέλη και του διευθυντή της ρώσικης εταιρείας «YSAR+» κ. Andrey Robski παρουσία του πρώτου γραμματέα της Πρεσβείας της Ρώσικης Ομοσπονδίας στην Ελλάδα κ. Vladimir Golubkov. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του κ. Νταβέλη και των συνεργατών του τον προηγούμενο Μάιο στη Μόσχα προκειμένου να συζητηθούν οι δυνατότητες προώθησης μιας στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Συνεργασία την οποία παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στηρίζει η ρώσικη πλευρά, όπως αποδεικνύεται και από την παρουσία του γραμματέα της ρώσικης πρεσβείας στην Ελλάδα στη χθεσινή συνάντηση, ενώ για τη συμφωνία είναι ενήμερη η ελληνική κυβέρνηση.