Γραμματεία Διοίκησης

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του ΣΘΕΒ: «Γραμματεία Διοίκησης»

O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργάνωσε με επιτυχία εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο: «Γραμματεία Διοίκησης», το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν να βοηθήσει τα στελέχη που ασχολούνται ως Γραμματείς να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα γραμματειακής υποστήριξης και να εξοικειωθούνε με τα νέα τεχνολογικά μέσα που αφορούν την οργάνωση και τη διαχείριση τυχόν προβλημάτων που συναντούν καθημερινά τα εκάστοτε στελέχη στην εργασία τους μέσω case studies και συζήτησης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρακολούθησαν γραμματείς αλλά και στελέχη που ασχολούνται με την γραμματειακή υποστήριξη και οργάνωση.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κα. Ναταλία Στεφανίδη Communications Executive με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των Δημοσίων Σχέσεων, του Marketing και του Corporate Communication.

Ο ΣΘΕΒ θα συνεχίζει να οργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις εκπαιδευτικές ανάγκες των στελεχών όλων των ειδικοτήτων των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας.

 

σεμινάριο Γραμματεία Διοίκησης