Συνέλευση 2021

Η φετινή Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαρτίου ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Η κλειστή συνεδρίαση, την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο οι εκπρόσωποι των μελών του Συνδέσμου, θα ξεκινήσει στις 16.30 ενώ ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλιας Κικίλιας, ο οποίος και θα αναφερθεί στις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την προαγωγή της υγείας και ασφάλειας στις επιχειρήσεις, και ιδίως στους εργαζομένους, προκειμένου οι ίδιες να καταστούν ως βιώσιμες.

Στην ανοικτή συνεδρίαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18.00, και μπορεί να την παρακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος, χαιρετισμό θα απευθύνoυν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο Πρόεδρος της Ε.Ε. του ΣΕΒ κ. Ευθύμιος Βιδάλης ενώ ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης θα καλωσορίσει τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και στη σύντομη τοποθέτησή του θα αναφερθεί στις προοπτικές ανάπτυξης των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας.

Ακολούθως, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς θα αναπτύξει το κοινό όραμα της Ευρώπης και τις δυνατότητες που προσφέρει η Ε.Ε. για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.  Αμέσως μετά, ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού, Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα αναφερθεί στον μετασχηματισμό της οικονομίας σε ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για την επιχειρηματικότητα, τους εργαζομένους αλλά και την ίδια την κοινωνία.  Η εκπρόσωπος του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Τομεάρχης Οικονομικών κα Έφη Αχτσιόγλου θα αναπτύξει το πρόγραμμα – θέσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδύσεις και την ανάπτυξη της Οικονομίας προς όφελος των επιχειρήσεων. Τέλος, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας θα αναφερθεί στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης στον τομέα της ενέργειας και του περιβάλλοντος που θα οδηγήσουν στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας και στην προσέλκυση εγχώριων και ξένων επενδύσεων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ανοικτή συνεδρίαση στο Youtube https://youtu.be/Wl1EGkcR5P4 και στο facebook https://www.facebook.com/AssociationofThessalianEnterprisesIndustries/posts/1904421239710629.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟI:

animus

 

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟI:

 

 

 

 

polyeco