Στην τηλεδιάσκεψη  παραγωγικών φορέων με τον Υπουργό Οικονομικών  κ. Χ. Σταϊκούρα για τη στήριξη της οικονομίας στη Θεσσαλία συμμετείχε ο ΣΘΕΒ

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας πραγματοποίησε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 24 Μαρτίου με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Παραγωγικών Φορέων της Θεσσαλίας, καθώς και Βουλευτές από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με κεντρικό θέμα: «Η τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας και οι προοπτικές της σε περιφερειακό επίπεδο».

Εκ μέρους του ΣΘΕΒ συμμετείχε ο Aντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Τσερέπας.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, η τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας και οι προοπτικές της, τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Παρουσιάστηκαν οι δράσεις της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Παραγωγικών Φορέων μεταξύ αυτών και ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ανέπτυξαν στον Υπουργό Οικονομικών τις θέσεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους γύρω από κρίσιμα ζητήματα της οικονομίας.