Συμμετοχή του προέδρου του ΣΘΕΒ στην διαδικτυακή ομιλία του ΚΙΝΑΛ “Αξιοποίηση του Tαμείου Aνάκαμψης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας”

Τη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 διεξήχθη η διαδικτυακή ομιλία του Κινήματος Αλλαγής με την συμμετοχή της Προέδρου του κόμματος, κας Φώφης Γεννηματά και τους αυτοδιοικητικούς, οικονομικούς και παραγωγικούς φορείς της ΠΕ Λάρισας, με θέμα την βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Στην διαδικτυακή συζήτηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης ο οποίος επισήμανε τους σημαντικούς άξονες που περιελαμβάνει το Ταμειο Ανάκαμψης καθώς και την ορθή κατανομή και απορρόφηση των πόρων.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ισχυροποίηση κινήτρων των επενδύσεων στην βιομηχανία και στην μεταποίηση καθώς “αν δεν πολλαπλασιαστεί το ΑΕΠ στη βιομηχανία θα συνεχίζουμε να συζητάμε για τις χαμένες ευκαιρίες καθώς οπως αποδείχθηκε η βιομηχανία ήταν καταλύτης στην κρίση”.

Επιπλέον επισήμανε την σημαντικότητα επενδύσεων συμπράξεων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και τις σημαντικές δράσεις που μπορούν να υλοποιήθουν, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα και  ισχυροποιώντας τις δράσεις για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Τέλος ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, αναφέρθηκε πως “η στοχευμένη τοποθέτηση των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης με την σωστή οικονομική τους ανταπόκριση είναι το ζητούμενο” ώστε να μην γυρίσουμε σε παθογένεις και λάθη του παρελθόντος.