Διημερίδα Ψηφιακής Ιατρικής στις 7 και 8 Μαΐου με την συμμετοχή του “Health Hub”

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Ευρώπη 2021-2027», ο ΣΘΕΒ ανήκει στο εταιρικό σχήμα 19 εταίρων για τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας (ΕDIH) με στόχο την ψηφιοποίηση του τομέα της Υγείας & Φαρμάκων μέσω της παροχής σχετικών υπηρεσιών που θα προσφέρει το EDIH μας – ονόματι “HEALTH HUB” – σε εταιρείες και δημόσιους φορείς, για την επίτευξη του ψηφιακού μετασχηματισμού μέσω τεχνητής νοημοσύνης (AI – Artificial Intelligence).

Με το παρόν θα επιθυμούσαμε να σας ενημερώσουμε για τη συμμετοχή του Health Hub στη ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Μαΐου, ημέρες Σάββατο και Κυριακή.

Η παρουσίαση του Health Hub θα λάβει χώρα το Σάββατο, στις 18:00 το απόγευμα και πρόκειται να μας εκπροσωπήσει ο Καθηγητής κ. Παναγιώτης Βλάμος, Διευθυντής του Εργαστηρίου Βιοπληροφορικής και Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας (BiHELab) του Ιονίου Πανεπιστημίου, ως μέλος της Συντονιστικής Ομάδας του HEALTH HUB.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η εγγραφή γίνεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: Διημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Ψηφιακής Ιατρικής 2021 – Congress World – Τουριστικές και Συνεδριακές Επιχειρήσεις Α.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Διημερίδας Ψηφιακής Ιατρικής μπορείτε να βρείτε Program_Diimerida_psifiakisIatrikis2021_17x24cm.