Διαδικτυακή εκδήλωση “Innovation Ready” με τίτλο «Το μέλλον των τροφίμων: Πως η τεχνολογία αλλάζει τα συστήματα παραγωγής», 8/7/2021 | 16:30

Innovation Ready στις Τεχνολογίες Αγροδιατροφής!

 

Κάτι αλλάζει… Στην Ελλάδα παράγεται αξιόλογη καινοτομία!
Μήπως σας ενδιαφέρει;

 

Αναζητάτε τρόπους να αυξήσετε την καινοτομική σας ικανότητα για παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας; Με τη βοήθεια του Innovation Ready μπορείτε:

• Να συμμετέχετε στη σύζευξη βιομηχανίας με τη νεοφυή επιχειρηματικότητα για την αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής και ψηφιακών λύσεων της βιομηχανίας στις οποίες έχουν ήδη επενδύσει Κεφάλαια Επιχειρηματικού Κινδύνου (VCs) μέσω του Equifund.

Να ανακαλύψετε και να αδράξετε επιχειρηματικές ευκαιρίες, αξιοποιώντας τεχνολογίες σε προβιομηχανικό και σε ώριμο στάδιο που αναζητούν τρόπους εισόδου στην αγορά.

 O ΣΕΒ διοργανώνει την τέταρτη θεματική εκδήλωση “Innovation Ready” με τίτλο «Το μέλλον των τροφίμων: Πως η τεχνολογία αλλάζει τα συστήματα παραγωγής», την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021, και ώρα 16:30-18:00.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου εδώ και τις 11 ευκαιρίες επιχειρηματικής επένδυσης εδώ.

 Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ. Θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης του εργαστηρίου αμέσως μετά την εγγραφή σας. 

 Οι παρουσιάσεις θα διεξαχθούν στα Αγγλικά.
Επόμενοι κύκλοι εκδηλώσεων Innovation Ready: Maritime 4.0 και Smart Cities.