Προθέσεις Συμμετοχής σε Περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την Διεθνή Εκθεσιακή Πλατφόρμα Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 4.0

H BEYOND 4.0 (https://be4ond-expo.gr/) αποτελεί μία διεπιστημονική και διακλαδική πλατφόρμα, η οποία θα εξετάζεται αναλυτικά η πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό μέσω από ένα πρόγραμμα παράλληλων, συμπληρωματικών δράσεων. Θα πραγματοποιηθεί 14-16 Οκτωβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (HELEXPO), στη Θεσσαλονίκη.

Η ατζέντα θα περιλαμβάνει ομιλίες από διεθνείς και πρωτοπόρους ομιλητές, ειδικά σχεδιασμένα πάνελ, ενδιαφέροντα σεμινάρια και εργαστήρια, και φυσικά τα περίπτερα των εταιρειών. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν λύσεις, να αυτοματοποιήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν και να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους μέσω των διάφορων τεχνολογικών εφαρμογών.

Θεματικοί τομείς της έκθεσης θα είναι οι ψηφιακές τάσεις της σύγχρονης εποχής που βοηθούν τις εταιρείες να εξελιχθούν, υιοθετώντας νέες πρακτικές που διαφοροποιούν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα και τις παραγωγικές διαδικασίες. Ενδεικτικά, κάποιες θεματικές είναι το 5G, η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), οι Τεχνολογίες και Εφαρμογές (IoT), η Εικονική Πραγματικότητα, οι Έξυπνες Πόλεις, η Ρομποτική, η Χρηματοοικονομική Τεχνολογία, το Περιβάλλον και η Τεχνολογία, όπως και η Αγροτική Οικονομία.

Η BEYOND 4.0 απευθύνεται σε εταιρείες, νεοφυείς επιχειρήσεις, παρόχους τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών, προμηθευτές, ερευνητικά κέντρα & πανεπιστήμια, επενδυτές & εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων, όπως και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τη Bιομηχανία 4.0.

Στο πλαίσιο της παραπάνω έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και 7ο Technology Forum (https://technology-forum.eu/matchmaking/ ), για πρώτη φορά διαδικτυακά, με κύριους στόχους την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των παραγωγικών φορέων και των ερευνητικών οργανισμών, καθώς και την αξιοποίηση της γνώσης και των τεχνολογικών εργαλείων που αυτοί διαθέτουν, προκειμένου να επιτευχθεί η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων με διεθνείς προοπτικές.

Θεωρούμε σημαντικό για την Περιφέρεια Θεσσαλίας να διαδραματίσει ενεργό ρόλο συμμετέχοντας με την διοργάνωση περιπτέρου. Το ύψος και το πόσο της χρηματοδότησης θα καθοριστούν εκ νέου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Παρακαλούμε όπως μας γνωρίζετε, τις προθέσεις σας για την συμμετοχή σας στην έκθεση με περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το αργότερο έως 15 Ιουλίου

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ