Ο όμιλος Alfa Wood εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά στη διεθνή έκθεση SICAM 2021

Την τελευταία σχεδόν διετία, η πανδημία του covid 19 «απαγόρευσε» κάθε δραστηριότητα, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν ούτε οι εμπορικές εκθέσεις.

Φέτος, ο όμιλος ALFA WOOD είχε τη χαρά να καλωσορίσει ξανά τους πελάτες και τους συνεργάτες του στη 12η SICAM, τη διεθνώς αναγνωρισμένη έκθεση, που έλαβε χώρα στο Pordenone στη γειτονική Ιταλία, από 12 έως 15 Οκτωβρίου.

Τις μέρες αυτές, πάνω  από 60.000 επαγγελματίες και εκπρόσωποι τάσεων από 89 διαφορετικές χώρες και πέντε ηπείρους έδωσαν το παρόν.  Το stand του ομίλου επισκέφθηκε πλήθος κόσμου, δίνοντας την ευκαιρία στην Alfa Wood Group να επεκτείνει την εμπορική της δραστηριότητα.

Αντάξια του πολύ υψηλού επιπέδου της διοργάνωσης στάθηκαν τα στελέχη του ομίλου, τα οποία παρουσίασαν όλη την προϊοντική γκάμα της εταιρίας, καθώς και νέες διακοσμητικές επιφάνειες σε νέα χρώματα με αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση.

Η Alfa Wood Group συνεχίζει τη δυναμική και συνεχώς ανοδική της πορεία, σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πρωτοποριακά προϊόντα που «κερδίζουν» καθημερινά την εμπιστοσύνη νυν και εν δυνάμει συνεργατών της.