Ενημερωτικό Webinar από τον ΣΘΕΒ: «Ασφαλείς εξαγωγές στην παγκόσμια αγορά»

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ) διοργανώνουν ενημερωτικό Webinar την Πέμπτη 17 Μαρτίου, ώρες 17:30 – 19:00, με θέμα: «Ασφαλείς εξαγωγές στην παγκόσμια αγορά» μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Στόχος του ενημερωτικού webinar είναι να παρουσιαστούν τα προγράμματα ασφάλισης που καλύπτονται από τον ΟΑΕΠ σε συνδυασμό με το πρόγραμμα χρηματοδότησης ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις που εξάγουν να έχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη σε συνδυασμό με χρηματοδότηση.

Το Webinar απευθύνεται σε στελέχη εξαγωγικών πωλήσεων, προμηθειών, εφοδιαστικής αλυσίδας, οικονομικής και νομικής διεύθυνσης, συμβούλους διεθνούς εμπορίου και επιχειρηματίες που συναλλάσσονται με το εξωτερικό και επιδιώκουν να ενισχύσουν τη διαπραγματευτική τους ικανότητα και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους σε θέματα διεθνών συμφωνιών και συναλλαγών.

Εισηγητής του webinar είναι ο κ. Κρεββατάς Άρης, Προϊστάμενος του τμήματος Κατάρτισης Συμβολαίων του ΟΑΕΠ. Τον εισηγητή θα πλαισιώνει η κα. Σκοτίδη Τζένη, ειδική σε θέματα εξαγωγών με πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής μέχρι 16 Μαρτίου.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στο Webinar.