«Ημέρα Καριέρας» στις 14 Μαΐου στη Λάρισα

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 5η «Ημέρα Καριέρας» στη Λάρισα, το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial (Λεωφόρος Φαρσάλων 182), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Στην εκδήλωση έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερες από 25 επιχειρήσεις με πάνω από 700 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Ακόμη, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ, θα παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται εδώ.

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.oaed.gr.