Υβριδικό Συνέδριο από το Joist Innovation Park – Ομιλητής ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Γ. Ρουπακιάς (19/05/2022)

Το Joist Innovation Park, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, διοργανώνει υβριδικό συνέδριο με θέμα: «Τα Πάρκα Καινοτομίας ως Μοντέλα Ενίσχυσης των Περιφερειακών Οικοσυστημάτων» την Πέμπτη 19/05 και ώρες 10:30 – 17:00 στις εγκαταστάσεις του Joist αλλά και διαδικτυακά μέσω live streaming.

Ένας εκ των ομιλητών του roundtable με θέμα: «Ανάπτυξη Τοπικών Οικοσυστημάτων Καινοτομίας» είναι και ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Γεώργιος Ρουπακιάς.

Καθώς οι τεχνολογικές αλλαγές έχουν μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε, η ανάγκη υιοθέτησης και προσαρμογής πρακτικών ψηφιακού μετασχηματισμού στη ζωή και στην εργασία είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Το υβριδικό συνέδριο «Τα Πάρκα Καινοτομίας ως Μοντέλα Ενίσχυσης των Περιφερειακών Οικοσυστημάτων» παρουσιάζει τον ρόλο των Πάρκων Καινοτομίας στη μεταφορά της γνώσης, της επιστημονικής έρευνας και της τεχνολογίας και εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο το συγκεκριμένο μοντέλο συνεισφέρει στην τοπική ανάπτυξη. Στην εκδήλωση αναδεικνύονται καλές πρακτικές από δυναμικούς τομείς της οικονομίας όπως της Ψηφιακής Υγείας και της Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας.

Επίσης, στις εγκαταστάσεις του Joist, θα πραγματοποιούνται και ορισμένες παράλληλες δράσεις με ώρα έναρξης τις 16:00 και λήξης τις 22:00.

Μπορείτε να βρείτε την ατζέντα του συνεδρίου και να γνωρίσετε τους/τις ομιλητές/ριες εδώ.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και μπορείτε να την εξασφαλίστε εδώ.