Στην Συνέντευξη Τύπου για το 2ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλίας συμμετείχε ο ΣΘΕΒ με την Γενική Διευθύντρια κα Έλενα Καματέρη

Μια μοναδική ευκαιρία  για  μαθητές γονείς και εργαζόμενους να ενημερωθούν δια ζώσης για περισσότερα από 80 προγράμματα σπουδών που προσφέρουν 35 από τα μεγαλύτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέρει το 2ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλίας το οποίο διοργανώνεται για δεύτερη φορά φέτος στις 29 Ιουνίου στην Πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, του Επιμελητηρίου Λάρισας και της Ένωσης Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ν. Λάρισας. Οι στόχοι του Φεστιβάλ παρουσιάστηκαν σε  Συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι διοργανωτές.

Στην συνέντευξη η κα Έλενα Καματέρη, Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) τόνισε: «Ο ΣΘΕΒ δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει μια τέτοια διοργάνωση. Μια στιγμή είναι αρκετή να καθορίσει το μέλλον ενός νέου ανθρώπου. Ενός νέου ανθρώπου που είναι ο μελλοντικός φοιτητής και ο μελλοντικός εργαζόμενος. Εργαζόμενοι με προσόντα και δεξιότητες είναι αυτό που θέλουν οι επιχειρήσεις της περιοχής μας. Είμαστε εδώ για να  συνδέσουμε την παραγωγή με την εκπαίδευση. Ο ΣΘΕΒ δίνει μεγάλο αγώνα γι’ αυτό. Μέσα από αυτή την εκδήλωση γίνεται ένα πρώτο βήμα  στην ενημέρωση που έρχεται να καλύψει ένα κενό της πολιτείας».