Δωρεάν Διά Ζώσης Workshop: Εξελίξτε την Καριέρα σας Αναπτύσσοντας τις Κατάλληλες Δεξιότητες

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν καθημερινά και η πληροφορία είναι το πιο ακριβό εμπορεύσιμο αγαθό, ένας τρόπος για να μείνουμε επίκαιροι είναι να επενδύουμε συνεχώς στην προσωπική και επαγγελματική μας εξέλιξη. Η εκπαίδευση ενηλικών είναι ένας καθοριστικός παράγοντας σε όλους τους τομείς δραστηριότητας, εντός και εκτός του επιχειρείν.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο Δωρεάν Workshop με τίτλο “Εξελίξτε την Καριέρα σας Αναπτύσσοντας τις Κατάλληλες Δεξιότητες”, την Τρίτη 21 Ιουνίου, από τις 15:00 μ.μ. έως τις 17:30 μ.μ., στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα.

To Workshop διοργανώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες των επιχειρήσεων αλλά και των ατόμων που αναζητούν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και εστιάζει:

  • Στις δεξιότητες που θεωρούνται περιζήτητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας.
  • Σε καινοτόμες πρακτικές μάθησης ενηλίκων.
  • Στη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Σκοπός του είναι να προσφέρει σημαντικές γνώσεις γύρω από την αξιοποίηση ευκαιριών εξέλιξης καθώς και πρόσβαση σε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, ειδικά σχεδιασμένο για την εκπαίδευση ενηλίκων και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, με σημείο αναφοράς τα σύγχρονα μοντέλα της βιώσιμης ανάπτυξης.

Το Workshop πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών έργων Career Skills, Rebuild και FIT, τα οποία συγχρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Πληροφορίες συμμετοχής: