Σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ: «Χρόνος υπάρχει… 5 + 1 τρόποι να δαμάσουμε τον προβλέψιμα απρόβλεπτο χρόνο»

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει online σεμινάριο την Τρίτη 5 Ιουλίου, ώρα 18:00 – 21:00,  με θέμα: «Χρόνος υπάρχει… 5 + 1 τρόποι να δαμάσουμε τον προβλέψιμα απρόβλεπτο χρόνο».

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι να κατανοήσουν πως η αποτελεσματική διαχείριση χρόνου έχει σημασία όχι μόνο για την επιχείρηση αλλά και για τον ίδιο τον εργαζόμενο καθώς του δίνει τη δυνατότητα να κερδίσει χρόνο, να καταβάλει μικρότερη προσπάθεια και να αυξήσει την ικανότητά του να λαμβάνει αποφάσεις. Το μυστικό είναι η σωστή αξιοποίηση του διαθέσιμου χρόνου.

Μέσα από ένα διαδραστικό εργαστήριο, που περιλαμβάνει πρακτικές, εργαλεία και ασκήσεις θα πετύχουμε να ξεκινήσουμε να οργανώνουμε το χρόνο με σκοπό να αποτελέσει πολύτιμο και δυναμικό σύμμαχο για την επίτευξη των στόχων μας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθερους επαγγελματίες, εργαζόμενους σε όλους τους τομείς που επιθυμούν να αυξήσουν την απόδοση τους.

Η θεματολογία του σεμιναρίου θα περιέχει τρόπους με τους οποίους οι   εκπαιδευόμενοι θα μάθουν:

  • Πώς να εκτιμούν σωστά τις δυνατότητες τους
  • Πώς να απαλείψουν την ερώτηση «που είναι»
  • Πώς να προγραμματίζουν
  • Πώς να διαχειρίζονται ότι τους καθυστερεί
  • Πώς να ολοκληρώνουν ότι ξεκινάνε
  • Πώς να διαχειρίζονται προς όφελος τους την επικοινωνία

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Τάσος Γούσιος, ο οποίος έχει μεταπτυχιακές σπουδές στον τουρισμό και είναι ιδρυτής της εταιρείας Alpha Marketing με κύρια δραστηριότητα την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Έχει διεθνή παρουσία και μεγάλη εμπειρία στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών ενώ είναι και επιστημονικός συνεργάτης στο Μητροπολιτικό κολλέγιο.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής έως τη Δευτέρα 4 Ιουλίου. 

Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι:

  • Μέλη ΣΘΕΒ 40€
  • Μη μέλη ΣΘΕΒ 70€

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους εκπαιδευόμενους.