Επιχειρηματικό Forum & B2B συναντήσεις Ελλάδας – Κοσόβου* 25/10/2022

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – ΕΒΕΑ,  σε συνεργασία με την  Enterprise Greece και την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, διοργανώνει

Επιχειρηματικό Forum & B2B συναντήσεις Ελλάδας – Κοσόβου*,

την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 14:00, στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος)

Το εν λόγω Forum πραγματοποιείται στο πλαίσιο υποδοχής επιχειρηματικής αποστολής από τον Οργανισμό Kosovo Investment and Enterprise Support Agency (KIESA), με επικεφαλής την Υπουργό  Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου του Κοσόβου, κα  Rozeta Hajdari.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί Επιχειρηματικό Forum με στόχο την ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η αγορά του Κοσόβου, ενώ στη συνέχεια  θα πραγματοποιηθούν B2B συναντήσεις μεταξύ επιχειρηματιών των δύο πλευρών.

Οι  επιχειρήσεις από το Κόσοβο που θα συμμετέχουν στα B2B meetings δραστηριοποιούνται κυρίως στους εξής κλάδους: Επεξεργασία τροφίμων, Κατασκευές – Δομικά υλικά, Τουρισμός, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Φάρμακα, Ξυλεία, Κλωστοϋφαντουργία.

Για την αναλυτική λίστα των εν λόγω επιχειρήσεων πατήστε εδώ.

Παρακαλείσθε, εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο Επιχειρηματικό Forum και τα B2B meetings, όπως αποστείλετε συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής πατώντας εδώ έως την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022.

Σημειώνεται ότι η γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕΒΕΑ (Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, Τ: 210 3382342, 210 3382466, Ε: excom@acci.gr).

* Η ονομασία αυτή τελεί υπό την επιφύλαξη των θέσεων ως προς το καθεστώς και είναι σύμφωνη με την Απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών (ΣΑ ΗΕ) 1244/1999 και τη Γνωμοδότηση του Διεθνούς Δικαστηρίου (ΔΔΧ) σχετικά με την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου.