Innovent Forum: Η Διήμερη Υβριδική Έκθεση Επιστήμης & Τεχνολογίας έρχεται τον Φεβρουάριο του 2023 στο JOIST Innovation Park

A step closer to the future! To Innovent Forum, η νέα διήμερη υβριδική έκθεση που είναι αφιερωμένη στην επιστήμη και την τεχνολογία που παράγεται από εταιρίες, ερευνητικά κέντρα και Πανεπιστήμια της Ελλάδας, έρχεται στις 10 και 11 Φεβρουαρίου 2023 και θα αποτελεί την αφετηρία ενός διαλόγου για την εξέλιξη της καινοτομίας σε καίριους τομείς δράσης.

Το Innovent διοργανώνεται από το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και θα διεξαχθεί διά ζώσης στις εγκαταστάσεις του JOIST στη Λάρισα και online στο Metaverse, φιλοξενώντας 30 εκθέτες, περισσότερες από 20 παράλληλες εκδηλώσεις και 80 live broadcasting συνεντεύξεων και προσφέροντας σημαντικές B2B και B2G matchmaking ευκαιρίες.

Αποστολή του Innovent Forum 2023 είναι η ανάδειξη των καινοτόμων μετασχηματιστικών λύσεων στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, με στόχο την αξιοποίηση τους μέσα από τη δικτύωση και τη συνεργασία.​

Η έκθεση απευθύνεται σε Πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, δημόσιους οργανισμούς, εταιρίες και τεχνοβλαστοί (spin-off) που επιθυμούν να προβάλουν τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που αναπτύσσουν και εστιάζει στους τομείς της τεχνολογίας διακυβέρνησης, της τεχνολογίας υγείας, της αγροδιατροφικής τεχνολογίας, της βιοτεχνολογίας, της εκπαιδευτικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας τουρισμού, της ενέργειας, των τεχνών και του πολιτισμού, των υλικών, των κατασκευών, της κινητικότητας, των έξυπνων πόλεων και του gaming.

Το Innovent Forum 2023 θα λειτουργήσει ως μια πλατφόρμα διασύνδεσης επιχειρήσεων και ερευνητικών οργανισμών, διαμορφώνοντας ισχυρές συνεργασίες. Γίνετε ένας από τους εκθέτες του Innovent αποκτώντας το δικό σας περίπτερο και αποκλειστική πρόσβαση σε όλες τις κύριες παρουσιάσεις, τις παράλληλες εκδηλώσεις και τις matchmaking συναντήσεις. Επικοινωνήστε τα τεχνολογικά και επιστημονικά επιτεύγματά σας, αδράξτε τις ευκαιρίες διασύνδεσης με επενδυτές, νέους συνεργάτες και πελάτες και αυξήστε την αναγνωρισιμότητά σας.

Η είσοδος στο Innovent Forum είναι δωρεάν για το κοινό.

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Innovent Forum 2023 για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε στα social media το Innovent Forum και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της διοργάνωσης:

Facebook   |    LinkedIn   |   Instagram