Πραγματοποιήθηκε το Ψηφιακό Εργαστήριο του ΣΕΒ με τίτλο: «Βελτιώνοντας το επιχειρηματικό περιβάλλον: η πορεία υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων για την απλοποίηση της αδειοδότησης»

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13/2/2023 στις 14:00 το Ψηφιακό Εργαστήριο του ΣΕΒ με τίτλο: «Βελτιώνοντας το επιχειρηματικό περιβάλλον: η πορεία υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων για την απλοποίηση της αδειοδότησης», με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, κ. Βασιλείου Σαγρή, ο οποίος έκανε ειδική παρέμβαση για την ανάγκη ολοκλήρωσης του πολεοδομικού σχεδιασμού και σχεδιασμού χρήσεων γης και την ασφάλεια δικαίου που θα επιφέρει ώστε να ξεπεραστούν σημαντικά εμπόδια και καθυστερήσεις στο πλαίσιο υλοποίησης τοπικών επενδύσεων.

Την έναρξη των εργασιών του Εργαστηρίου χαιρέτησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης ενώ συμμετείχαν οι Γενικοί Γραμματείς: Βιομηχανίας κ. Θέμις Ευτυχίδου, Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Πέτρος Βαρελίδης και Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ευθύμιος Μπακογιάννης, οι οποίοι παρουσίασαν το συνολικό έργο αλλά και τα επόμενα αναγκαία βήματα για την περαιτέρω απλοποίηση των αδειοδοτικών διαδικασιών και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Για να δείτε το Ψηφιακό Εργαστήριο πατήστε ΕΔΩ.