Ημέρες Καριέρας του Εκπαιδευτικού Ομίλου Όμηρος με την υποστήριξη του ΣΘΕΒ

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Aegean College και του ΙΕΚ Όμηρος με την υποστήριξη του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ημέρες Καριέρας» του Εκπαιδευτικού Ομίλου Όμηρος , που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Όμηρος, Πατρόκλου 14 και Ρούσβελτ 35, στη Λάρισα.

  • Οι ημέρες που σχετίζονται με τον τομέα της Διοίκησης είναι η Τρίτη 07/03/2023 και η Πέμπτη 9/3/23.
  • Η ημέρα που σχετίζεται με τον τομέα της Πληροφορικής (Δίκτυα, Τεχνικός Η/Υ) και τα Τεχνικά Επαγγέλματα είναι η Πέμπτη 09/03/2023.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την εκδήλωση:

  • Θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης συνεντεύξεις με τελειόφοιτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του Aegean College με σκοπό την Πρακτική Άσκηση, αλλά και τη μόνιμη συνεργασία.
  • Οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή καλούνται να περιγράψουν τις ειδικότητες και το προφίλ των υποψηφίων που αναζητούν.
  • Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε δυο ενότητες: η πρώτη από τις 10:00-14:00 (ώρα προσέλευσης 9:30) και η δεύτερη από τις 15:00-19:00 (ώρα προσέλευσης 14:30).
  • Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν καλούνται να έχουν μαζί τους το εταιρικό banner τους και να προωθήσουν ηλεκτρονικά το λογότυπο της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Ακαδημαϊκό Διευθυντή του ΙΕΚ Όμηρος κ. Πέτρο Γαλιατσάτο ηλεκτρονικά στο email: p.galiatsatos@omiros.gr  έως τη Τετάρτη 1/3/23.