Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ σε σύσκεψη με τη συμμετοχή κορυφαίων υπουργών και παραγωγικών φορέων στο πλαίσιο περιοδείας του πρωθυπουργού και κυβερνητικού κλιμακίου στη Θεσσαλία

Σε σύσκεψη με τη συμμετοχή κορυφαίων υπουργών και παραγωγικών φορέων  συμμετείχε ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Γιώργος Ρουπακιάς την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2023, και έλαβε μέρος στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Στην εν λόγω σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο περιοδείας του Πρωθυπουργού και κυβερνητικού κλιμακίου στη Θεσσαλία, συμμετείχαν ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Διοικητής ΔΥΠΑ Σπύρος Πρωτοψάλτης.

Ο Προέδρος του  ΣΘΕΒ κ. Γιώργος Ρουπακιάς έθεσε τα θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις μέλη του ΣΘΕΒ αναφορικά με το ενεργειακό κόστος, την έλλειψη υποδομών αναφορικά με τα δίκτυα, την έλλειψη πρώτων υλών ενώ αναφέρθηκε και στο έλλειμα τεχνικού και εργατικού προσωπικού.   Επίσης, υπερτόνισε την ανάγκη για προσέλκυση νέων επενδύσεων που θα ενισχύσουν την περιφερειακή ανάπτυξη και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Γ. Ρουπακιάς και η Γενική Διευθύντρια του ΣΘΕΒ κα Ελ. Καματέρη συμμετείχαν την ίδια μέρα στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με κεντρικό ομιλητή τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για επιχειρηματικούς φορείς της Θεσσαλίας παρουσία στελεχών της Κυβέρνησης στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας.