Το Health Hub Συμμετέχει και Φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ο ΣΘΕΒ ως εταίρος του Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Υγείας και των Φαρμάκων “Health Hub” σας ενημερώνει:

Η 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), όπως κάθε Σεπτέμβριο έτσι και φέτος, επιστρέφει στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Η φετινή διοργάνωση, βασιζόμενη στη σύγχρονη κοινωνικο-οικονομική πραγματικότητα της χώρας, έρχεται να παρουσιάσει τις νέες προτάσεις της αγοράς σε θέματα τεχνολογίας, καινοτομίας, προστασίας του περιβάλλοντος, ενέργειας, εκπαίδευσης, νεοφυών επιχειρήσεων και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Όπως κάθε χρόνο, η ΔΕΘ θα περιλαμβάνει πλήθος θεματικών αφιερωμάτων, εκδηλώσεων και συναυλιών απευθυνόμενων στους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Από μια τόσο σημαντική εκδήλωση τεχνολογίας και καινοτομίας δεν θα μπορούσε να λείπει το Health Hub, ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Υγείας και των Φαρμάκων τον οποίο συντονίζει το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας.

Το Health Hub στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με πάνω από 1.500 εκθέτες, 18 διεθνής συμμετοχές και Τιμώμενη Χώρα τη Βουλγαρία με περισσότερες από 60 συμμετέχουσες επιχειρήσεις, η ΔΕΘ θα αποτελέσει και φέτος παγκόσμιο πόλο έλξης και το επίκεντρο της εγχώριας πολιτικής και οικονομικής σκηνής.

Ως Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας, το Health Hub θέλει να επιταχύνει την ψηφιοποίηση στον τομέα της Υγείας και των Φαρμάκων, αξιοποιώντας τις σημαντικές δυνατότητες που προσφέρει η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) στη αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας των πολιτών.

Οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να μάθουν περισσότερα για το Health Hub στο περίπτερο 14, stand 13 και 16 του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

«Καινοτομία, Τεχνολογία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Η Ελλάδα ένας Κόμβος Καινοτομίας»

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 παράλληλη εκδήλωση με τίτλο «Καινοτομία, Τεχνολογία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Η Ελλάδα ένας Κόμβος Καινοτομίας» την οποία συνδιοργανώνουν οι Ευρωπαϊκοί Κόμβοι Ψηφιακής Καινοτομίας της Ελλάδος και η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η συζήτηση θα αφορά στη συμβολή των Ελληνικών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας στην ενίσχυση χρήσης της Τεχνητής Νοημοσύνης και των προηγμένων τεχνολογιών ως στρατηγικού πυλώνα ανάπτυξης καινοτόμων λύσεων στην εποχή του web 4.0, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της χώρας.

Στη συζήτηση, τον Ευρωπαϊκό Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας Health Hub, θα εκπροσωπήσει η COO του, Μαρία Πουρνάρη, η οποία θα αναπτύξει το case study σχετικά με την ένταξη υποστηρικτικού ρομπότ στην παιδοχειρουργική.

Αν μοιράζεστε και εσείς το όραμα του Health Hub και αναζητάτε ευκαιρίες συνεργασίας στην υγεία, σας περιμένουμε στη 87η ΔΕΘ για να γνωρίσετε το Health Hub.

 

Πηγή: entre.gr