Διαδικτυακό Σεμινάριο του ΣΘΕΒ: «Ασφάλεια Βιομηχανικών Συστημάτων»

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει τετραήμερο διαδικτυακό σεμινάριο την Δευτέρα 23, την Τετάρτη 25, την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, ώρες 17:00–21:00, με θέμα: «Ασφάλεια Βιομηχανικών Συστημάτων», το οποίο θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom.

 

Στόχος του σεμιναρίου είναι να προτείνει αποτελεσματικές λύσεις ασφάλειας που αφορούν διαδικτυακούς κόμβους των βιομηχανικών συστημάτων ελέγχου καθώς επίσης να αναγάγει την ασφάλεια της εργασίας ως εργαλείο πρόληψης βιομηχανικών συστημάτων μεγάλης έκτασης.

 

Θεματικές ενότητες | Περιεχόμενα:

1)ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ICS

2)ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SCADA

3)ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ(ΙΟΤ)

4)ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

5)ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ

6)FUZZ TESTING

7)FUZZING ΣΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

8)ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε υπευθύνους παραγωγής, διοικητικά στελέχη, υπεύθυνους λογιστηρίου και γενικά σε όλους εκείνους που εμπλέκονται ενεργά στο κύκλωμα λήψης αποφάσεων αλλά και διαχείρισης υλικών της επιχείρησης.

 

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Λυμούρας, Διπλωματούχος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, του τμήματος «Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών» και με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στα «Συστήματα Αυτοματισμού» της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου(Ε.Μ.Π.). Δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της εκπαίδευσης με την πραγματοποίηση δεκάδων δια ζώσης και εξ αποστάσεως σεμινάρια με αντικείμενο: Ρομποτική, Προσαρμοστικός Έλεγχος ,CAD(Computer Aid Design), Matlab, Labview ,Java ,Fortran, Ecdl, C κ.α.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής ως την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023.

 

Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι:

· Μέλη ΣΘΕΒ: 80€

· Μη μέλη ΣΘΕΒ: 100€

 

Μετά το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.