Πρόσκληση σε Δωρεάν Πρόγραμμα Κατάρτισης για τη Βιώσιμη Μόδα και σε δράσεις διάχυσης και προώθησης επιχειρήσεων από το χώρο της μόδας και της κλωστοϋφαντουργίας

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου EcoFashionEU, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας «ΒΕΑ» σε συνεργασία με την «CSR Hellas» σας προσκαλεί στο πρόγραμμα κατάρτισης σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας, του έτοιμου ενδύματος και της μόδας.

Το πρόγραμμα κατάρτισης παρέχεται δωρεάν, απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου κλωστοϋφαντουργίας, έτοιμου ενδύματος και μόδας και έχει στόχο να εμπλουτίσει τις γνώσεις τους στην υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών και να τους παράσχει εργαλεία για την υιοθέτηση καλών πρακτικών σε όρους βιωσιμότητας και κερδοφορίας.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα:

  • Θα έχουν την δυνατότητα να εκθέσουν και να πωλήσουν τα προϊόντα τους στην Έκθεση Βιώσιμης Μόδας που θα διοργανωθεί τους επόμενους μήνες στο κέντρο της Αθήνας.
  • Θα λάβουν δωρεάν συμβουλευτική για τις απαιτήσεις βιωσιμότητας που θα γίνουν αναπόσπαστο μέρος των χρηματοδοτήσεων το επόμενο διάστημα.
  • Θα γίνουν μέλη του αναπτυσσόμενου διεθνούς δικτύου “EcoFashion Hub.”
  • Θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης.

 

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί την περίοδο 9 Νοεμβρίου μέχρι και 7 Δεκεμβρίου 2023 και θα περιλαμβάνει:

  • 3 ζωντανά live webinars διάρκειας 4 ωρών (Πέμπτη, 13.00μμ- 17.00μμ) και
  • 4 offline ψηφιακά μαθήματα διάρκειας 6 ωρών (που μπορείτε να παρακολουθήσετε σε μέρες και ώρες που σας εξυπηρετούν).

Το πρώτο webinar θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου.

Για δήλωση συμμετοχής απαιτείται η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας:

https://forms.gle/cjBw2JEVLL1KyUDW7

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση/πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ecofashioneuproject@gmail.com ή στα τηλέφωνα 2103680879 και 2103680722.