Συνάντηση ΣΘΕΒ με στελέχη της ProCredit Bank στην Λάρισα

Συνάντηση γνωριμίας του ΣΘΕΒ  με στελέχη της Procredit Bank πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/11/2023 στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

Στο πλαίσιο της αποστολής της τράπεζας στην Λάρισα, ο Regional Manager της Procredit Bank, Τεοντόρ Καραϊβάνοβ και η Διευθύντρια Αγγελική Αρβανίτη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Πρόεδρο του ΣΘΕΒ, κ. Γεώργιο Ρουπακιά και με μέλη του Διοικητικού και Γενικού Συμβουλίου και να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες της τράπεζας προς τις δυναμικές επιχειρήσεις της Θεσσαλίας.

Η Γενική Διευθύντρια του ΣΘΕΒ κα Ελενα Καματέρη παρουσίασε στα στελέχη της Τράπεζας το επιχειρηματικό προφίλ της περιοχής αναφερόμενη στους κύριους κλάδους της τοπικής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ έκανε αναφορά στην τρέχουσα κατάσταση που βιώνει η Θεσσαλία λόγω των πλημμυρών και ανέφερε ότι το τραπεζικό σύστημα θα πρέπει να βρίσκεται πιο κοντά στον επιχειρηματία παρέχοντας υπηρεσίες σύγχρονης τραπεζικής προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε επιχειρηματία. Θα πρέπει να αναγνωρίσουν όλες οι τράπεζες, τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Ρουπακιάς, τη σημαντική συμβολή που έχουν οι επιχειρήσεις της Θεσσαλίας στην εξωστρέφεια αλλά και την αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής οικονομίας και θα πρέπει να  είναι έτοιμες να προτείνουν εξειδικευμένες λύσεις για την κάθε επιχείρηση σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα, ώστε να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Η διευθύντρια της ProCredit Bank της Ελλάδος με έδρα την Θεσσαλονίκη, κα Αγγελική Αρβανίτη τόνισε: «Η ProCredit Bank ανήκει στο γερμανικό όμιλο με ειδίκευση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ο χαρακτήρα μας είναι εμπορικός & αναπτυξιακός».