Στήριξη των θεσσαλικών επιχειρήσεων μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων, στη συνάντηση ΣΘΕΒ με Περιφερειακό Διευθυντή EUROBANK

Συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή της Eurobank στη Λάρισα κ. Βασίλη Μαντά, είχε ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Γιώργος Ρουπακιάς, την προηγούμενη εβδομάδα με κύριο θέμα τη στήριξη των επιχειρήσεων, ύστερα και από τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω των πλημμυρών του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Ρουπακιάς τόνισε πως η αδιάκοπη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων από το τραπεζικό σύστημα και ο διακανονισμός των δανείων τους συντελεί στη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας τους ενώ τα χρηματοδοτικά εργαλεία αποτελούν εχέγγυα για τη στήριξη του εμπορικού κύκλου των επιχειρήσεων.

Ο κ. Μαντάς με τη σειρά του, εγγυήθηκε τη στήριξη της Eurobank μέσω μιας σειράς εργαλείων τα οποία φέρουν προνομιακούς όρους και απευθύνονται σε μεγάλο εύρος μεγέθους επιχειρήσεων και οικονομικών κλάδων δραστηριοποίησης, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες τους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, από τη Διεύθυνση Τραπεζικής Φορέων Δημοσίου και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών ο επικεφαλής κ. Κώστας Θεοχαρόπουλος και ο κ. Παναγιώτης Λαβατσής, ενώ από την πλευρά του ΣΘΕΒ ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρήστος Γιακουβής, το Μέλος του Δ.Σ. κ. Βαγγέλης Γκάγκος και η Γενική Διευθύντρια κα Έλενα Καματέρη.