Επίσκεψη μαθητών της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ

Τις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών επισκέφθηκαν τα τμήματα “Υπαλλήλων Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών (Α΄τάξη)” και ” Υπαλλήλων Διοικητικών  Καθηκόντων (Β΄τάξη)” της ΕΠΑ.Σ Δ.ΥΠ.Α  Λάρισας.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Συνδέσμου καθώς και το ρόλο του ως κόμβος διασύνδεσης αποφοίτων και πτυχιούχων κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας και εργαζομένων με τις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας.

Ειδικότερα πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του συνόλου των υπηρεσιών που προσφέρονται από τον ΣΘΕΒ ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν τρία ευρωπαϊκά προγράμματα, στα οποία συμμετέχει ως εταίρος ο Σύνδεσμος, και παρέχουν τη δυνατότητα εξ αποστάσεως δωρεάν εκπαίδευσης.

Την επίσκεψη συνόδευσε η Προϊσταμένη των δύο ειδικοτήτων κ. Δάλλα Κωνσταντία  ενώ τους μαθητές ενημέρωσαν η Γενική Διευθύντρια του ΣΘΕΒ κα Έλενα Καματέρη και τα στελέχη του Τμήματος Εκπαίδευσης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Ελένη Ευαγγελοπούλου, κα Χαρούλα Γκουσγκούνη και κα Ελένη Κορλού.

Η επίσκεψη αποτελεί απόδειξη των ισχυρών δεσμών που υπάρχουν μεταξύ του ΣΘΕΒ και της Υπηρεσίας Δημόσιας Απασχόλησης και τη διάθεση πραγματοποίησης κοινών δράσεων προς όφελος τόσο της κοινωνίας όσο και των επιχειρήσεων.