Εργαστήριο Μεταφορές και logistics – Οι προκλήσεις του κλάδου στο ψηφιακό μέλλον-DiRECT

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του διαδικτυακού εργαστηρίου με θέμα: Μεταφορές και logistics – Οι προκλήσεις του κλάδου στο ψηφιακό μέλλον, που διοργανώθηκε στις 16 Απριλίου 2024 από τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) και την RMR IKE, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου DiRECT – Digital skills for senior logistic staff. 

Το έργο Direct θα βασιστεί σε μια ολοκληρωμένη έρευνα για τον εντοπισμό των εκπαιδευτικών αναγκών των εργαζομένων μεγαλύτερης ηλικίας στον τομέα της ψηφιοποίησης των logistics και το πρόγραμμα κατάρτισης που θα σχεδιαστεί, έχει ως στόχο να βοηθήσει τους εργαζόμενους άνω των 50 ετών να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί στον μεταβαλλόμενο κλάδο των logistics.

Στο εργαστήριο έγινε σύντομη παρουσίαση του έργου και των δραστηριοτήτων του αλλά και των αποτελεσμάτων της έρευνας που έχει διεξαχθεί, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο νέες ιδέες και γνώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για επαγγελματίες του κλάδου να εξερευνήσουν τις νέες τάσεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στον ψηφιακό κόσμο.

Μείνετε συντονισμένοι για μελλοντικές εκδηλώσεις και ευκαιρίες συνεργασίας!