Συνάντηση Εργασίας ΣΘΕΒ – PwC Ελλάδας στα γραφεία του Συνδέσμου

Συνάντηση Εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, μεταξύ της Διοίκησης του ΣΘΕΒ και στελεχών της PwC Ελλάδας, στα γραφεία του Συνδέσμου.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Γεώργιος Κολλιδάς, Partner – Technology Leader της PwC Ελλάδας αναφέρθηκε στην πολιτική της PwC όσον αφορά την εξεύρεση ταλέντων που θα στελεχώσουν τα εξειδικευμένα hubs που ιδρύονται στην ελληνική περιφέρεια.

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ, κ. Γιώργος Ρουπακιάς καλωσόρισε την PwC Ελλάδας στη Θεσσαλία, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το εγχείρημα της εταιρείας που θα συνδράμει στην αναβάθμιση της αγοράς εργασίας στην περιοχή και θα προσφέρει πρόσβαση των τοπικών επιχειρήσεων σε ποιοτικές υπηρεσίες υποστήριξης.

Αμφότεροι, ΣΘΕΒ και PwC Ελλάδας, εξέφρασαν τη διαθεσιμότητα τους για συνεργασία στη διοργάνωση δράσεων που αφορούν σε καίρια επιχειρηματικά ζητήματα, όπως η Κυβερνοασφάλεια και η αναγκαιότητα για προσαρμογή των επιχειρήσεων στις σύγχρονες ESG επιταγές.

Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης, από την PwC Ελλάδας, ο κ. Φώτης Σωφρόνης, Cybersecurity Director, η κ. Βάσω Γρίβα,  Senior Manager Marketing and Communications, ενώ από τον ΣΘΕΒ παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος κ. Βασίλειος Σαγρής και η Γενική Διευθύντρια κ. Έλενα Καματέρη.