Συμμετοχή ΣΘΕΒ στις Ημέρες Καριέρας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο επεκτείνει τον θεσμό διασύνδεσης φοιτητών και αποφοίτων με την αγορά εργασίας, Career Day, και διοργανώνει Ημέρα Καριέρας για τους φοιτητές και απόφοιτους του Campus Λάρισας.

Η εκδήλωση Larissa Career Day θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, ώρα 11:00-19:00, στο Campus Λάρισας (6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας).

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν ισχυροί εκπρόσωποι της αγοράς εργασίας. Συγκεκριμένα, 15+ επιχειρήσεις από τους πολλούς τομείς της αγοράς όπως Υγεία, Παιδαγωγικά, Business, Πληροφορική κ.α. θα δώσουν το παρών με σκοπό να αναζητήσουν μελλοντικούς συνεργάτες ανάμεσα στους φοιτητές και απόφοιτους του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Στη διάρκεια του main event οι συμμετέχοντες φοιτητές και απόφοιτοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να δώσουν επαγγελματικές συνεντεύξεις στους εκπροσώπους των εταιριών που τους ενδιαφέρουν, να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης. Η διοργάνωση, εκτός από δικτύωση και ευκαιρίες καριέρας, θα προσφέρει τη δυνατότητα για επαγγελματική ανάπτυξη μέσα από ένα panel συζήτησης στο οποίο θα συμμετέχουν διευθυντικά και διοικητικά στελέχη.

Στο panel με θέμα:
«Η Επόμενη Μέρα στην Αγορά Εργασίας – Δεξιότητες και Προκλήσεις» 

θα μιλήσουν οι:

  • Έλενα ΚαματέρηΓενική Διευθύντρια ΣΘΕΒ (Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών)
  • Θοδωρής Ταλάρης: Γενικός και Διοικητικός Διευθυντής Κλινικής IΑΣΩ Θεσσαλίας
  • Μανώλης Βιτετζάκης: Σύμβουλος Υφυπουργού Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια
  • Αγγελική Μάντσε: HR Manager of JOIST Innovation Park

Πρόγραμμα Larissa Career Day 

11.00-14.00: Γνωριμία με επιχειρήσεις & interviews

14.00-15.00: Πάνελ ομιλητών Η Επόμενη Μέρα στην Αγορά Εργασίας

15.00-17.00: Γνωριμία με επιχειρήσεις & interviews