Ο ΣΘΕΒ στην Ημέρα Καριέρας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για το Campus Λάρισας

Στην εκδήλωση Larissa Career Day που πραγματοποιήθηκε στο Campus Λάρισας στις 23 Μαΐου, συμμετείχε ο ΣΘΕΒ.

Η παρουσία του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών υπήρξε ιδιαιτέρως έντονη. Κατά την διάρκεια του main event στελέχη του Τμήματος Εκπαίδευσης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Συνδέσμου είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους συμμετέχοντες φοιτητές και απόφοιτους μέσω  συνεντεύξεων και να τους ενημερώσουν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης, αλλά και τη λειτουργία της Υπηρεσίας Διασύνδεσης του ΣΘΕΒ που λειτουργεί με ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, η διοργάνωση εκτός από δικτύωση και ευκαιρίες καριέρας προσέφερε τη δυνατότητα για επαγγελματική ανάπτυξη μέσα από ένα έντονα διαδραστικό panel συζήτησης με θέμα: «Η Επόμενη Μέρα στην Αγορά Εργασίας – Δεξιότητες και Προκλήσεις»,  στο οποίο συμμετείχε η Γενική Διευθύντρια του ΣΘΕΒ κ. Έλενα Καματέρη μαζί με το Γενικό και Διοικητικό Διευθυντή της Κλινικής IΑΣΩ Θεσσαλίας, κ. Θοδωρή Ταλάρη, το Σύμβουλο Υφυπουργού Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, κ. Μανώλη Βιτετζάκη και την HR Manager of JOIST Innovation Park, κ. Αγγελική Μάντσε.

Στο Larissa Career Day συμμετείχαν επιχειρήσεις της Θεσσαλίας από διαφορετικούς κλάδους.

Ο ΣΘΕΒ θα συνεχίσει να μοιράζεται την εμπειρία των στελεχών του και των μελών του με την εκπαιδευτική κοινότητα της Θεσσαλίας και να πραγματοποιεί δράσεις που στόχο έχουν να φέρουν κοντά την ακαδημαϊκή κοινότητα με τις επιχειρήσεις.