Βράβευση και φέτος για τη Melissa Kikizas ως Great Place to Work

Με συνέπεια στις διαχρονικές της αξίες, η Melissa Kikizas συνεχίζει να διαγράφει ανοδική πορεία τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο και φέτος, αναδεικνύεται για έκτη φορά, ως «Great Place to Work»  με το 96% των ανθρώπων της να δηλώνει ότι η διοίκηση ασκεί τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με τιμιότητα και ήθος.

Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της, το 1947, η εταιρεία ως μία οικογενειακή επιχείρηση επένδυσε στους ανθρώπους της, με τον αμοιβαίο σεβασμό, τη φροντίδα και την αφοσίωση να είναι χαρακτηριστικά μίας γερής και μακροχρόνιας σχέσης τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα μέχρι και σήμερα. Διατηρώντας, λοιπόν, μία παράδοση χρόνων που εξελίσσεται συνεχώς, η εταιρεία καταφέρνει να μένει πιστή στις αξίες της ενώ θέτει πάντα στο επίκεντρο τους ανθρώπους της..

Με το οικογενειακό κλίμα να κυριαρχεί, η Melissa Kikizas έχει διαμορφώσει ένα οικείο περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοί της δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και  εξελίσσονται συνεχώς. Με ένα σύστημα αμοιβών και παροχών, η εταιρία επιβραβεύει τους ανθρώπους της για όλη την αφοσίωση και προσπάθεια τους. Βonus απόδοσης σε όλο το προσωπικό, επιδόματα, well-being δραστηριότητες και παροχές, υποτροφίες σπουδών σε παιδιά εργαζομένων, χρηματοδότηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων, δωρεάν διάθεση προϊόντων Melissa & Terra Creta, πρόγραμμα επιβράβευσης συμπεριφορών, μαθήματα ξένων γλωσσών, ταξιδιωτικές επιταγές για ανθρώπους που εργάζονται χρόνια στην εταιρία, εορταστικά καλάθια και πολλά άλλα, είναι κάποιες από τις παροχές της εταιρίας.

Με επίκεντρο τους ανθρώπους της και πίστη στις αξίες της, η Melissa Kikizas αναπτύσσεται συνεχώς κατακτώντας νέες κορυφές. Ένα επίτευγμα που είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Γιατί η δική μας Melissa σέβεται το παρελθόν της και σχεδιάζει το μέλλον της με υπερηφάνεια. 

Σχετικά με την εταιρεία ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ: 

Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ ιδρύθηκε από τον Αλέξανδρο Κίκιζα το 1947 στην Αθήνα  και σήμερα είναι ο Νο1 παραγωγός ζυμαρικών στην Ελλάδα. Παράλληλα, μετά την πρόσφατη εξαγορά της Terra Creta, η δραστηριότητα της εταιρείας επεκτάθηκε και στην παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, ενισχύοντας το όραμά της «να μοιράζεται την ελληνική διατροφή και κουλτούρα με τον κόσμο». Τα προϊόντα της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ εξάγονται σε περισσότερες από 45 χώρες και βρίσκονται στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου. Η εταιρεία  κατέχει τη μεγαλύτερη καθετοποιημένη μονάδα μύλου και μακαρονοποιείου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, και ένα υπερσύγχρονο ελαιουργείο στο Κολυμβάρι Χανίων. Απασχολεί πάνω από 270 άτομα προσωπικό και έχει βραβευθεί επανειλημμένα για το εργασιακό της περιβάλλον. Με μεγάλη δέσμευση στην κοινωνία, η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ προάγει την ελληνική παραγωγή και στηρίζει τους παραγωγούς μέσα από την Ακαδημία Σίτου Melissa και την Ακαδημία Ελιάς Terra Creta, ενώ πρόσφατα ίδρυσε το πρώτο Μουσείο Σίτου στην Ελλάδα.

Πηγή: https://www.onlarissa.gr/