Οι αποτελεσματικές B2B πωλήσεις στο επίκεντρο του εκπαιδευτικού σεμιναρίου του ΣΘΕΒ για στελέχη επιχειρήσεων της Θεσσαλίας

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο δια ζώσης σεμινάριο του ΣΘΕΒ την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου με θέμα: «Effective B2B Sales».

Μέσω του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι είχαν την δυνατότητα να λάβουν ολοκληρωμένες οδηγίες για όλα τα στάδια από την προσέγγιση του πελάτη μέχρι το κλείσιμο της πώλησης  και να ανακαλύψουν ,μέσω βιωματικής προσέγγισης, τα δυνατά τους σημεία για επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα των πωλήσεων.

Το πρόγραμμα παρακολούθησαν στελέχη των τμημάτων πωλήσεων των επιχειρήσεων που επιθυμούσαν να διευρύνουν τις δεξιότητές του στο χώρο των επιτυχημένων πωλήσεων.

Ο εισηγητής του σεμιναρίου κ. Πέτρος Ρούσης, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον των εκπαιδευομένων, χρησιμοποιώντας μια μέθοδος προσέγγισης, έντονα συμμετοχική και εμπλουτισμένη με ποικιλία εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων όπως ο διαχωρισμός σε μικρές ομάδες για την εξαγωγή συμπερασμάτων και τη συμφωνία και καταγραφή ατομικών action plans.

Ο ΣΘΕΒ θα συνεχίσει να υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα, τόσο ενδοεπιχειρησιακά όσο και διεπιχειρησιακά, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των στελεχών αυτών.