Συνάντηση Διοίκησης ΣΘΕΒ με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτριο Κουρέτα

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Διοίκησης του ΣΘΕΒ και του Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη Κουρέτα την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τρέχοντα ζητήματα της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας με ιδιαίτερη αναφορά στο στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι καταβολές των αποζημιώσεων προς τις επιχειρήσεις που επλήγησαν κατά τις καταστροφικές πλημμύρες του προηγούμενου Σεπτεμβρίου.

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Γιώργος Ρουπακιάς, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» 2021-2027, επεσήμανε την ανάγκη για ταχείες διαδικασίες που θα ανακουφίσουν τις πληγείσες επιχειρήσεις. Επίσης, αναφέρθηκε και στην πορεία ένταξης των επενδυτικών σχεδίων θεσσαλικών επιχειρήσεων στον Νέο Αναπτυξιακό Νόμο, ένα ακόμα πεδίο στο οποίο η Πολιτεία πρέπει να επιταχύνει άμεσα τους ρυθμούς της.

Ο Περιφερειάρχης επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας αλλά και όλων των κοινωνικών ομάδων προς όφελος της ανάπτυξης και της απασχόλησης στη Θεσσαλία.

Στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη συμμετείχαν οι Αντιπρόεδροι του ΣΘΕΒ, κ.κ. Βασίλης Σαγρής και Βάιος Μπρέτας και η Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου κα Έλενα Καματέρη.