Ο ΣΘΕΒ στο Innovent Forum 2025

O ΣΘΕΒ ήτανε για μια ακόμη χρονιά παρόν στο Innovent Forum 2025, τη μεγαλύτερη Υβριδική Εκδήλωση Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε στις 14-15 Φεβρουαρίου στο JOIST Innovation Park στη Λάρισα.

H φετινή εκδήλωση είχε ως κεντρικό θεματικό άξονα το “Tech For Aeiforia” με εστίαση στους τομείς της Αγροδιατροφής, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος όπου και ανέδειξε τεχνολογίες αιχμής και καινοτομίες που αναμένονται να διαδραματίσουν κρίσιμο ρόλο στην ενίσχυση της ανθεκτικότητας και στην επίτευξη της βιωσιμότητας, στη σύγχρονη, ψηφιακά μετασχηματισμένη κοινωνία. Στη διάρκεια του διημέρου φιλοξενήθηκαν παρουσιάσεις, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, διαδραστικά workshops και B2B matchmaking συναντήσεις με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο ΣΘΕΒ – Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών συνδιοργάνωσε σε συνεργασία με τον ΣΒΘΣΕ – Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος και το PRAXI Network, μέλη του Enterprise Europe Network Hellas, το Β2Β Matchmaking Event, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις, ερευνητές, κέντρα καινοτομίας και οργανισμούς από Ελλάδα και εξωτερικό να διερευνήσουν ευκαιρίες εμπορικών, τεχνολογικών και ερευνητικών συνεργασιών.

Το Β2Β Matchmaking Event κατέγραψε και φέτος εξαιρετικά αποτελέσματα:

  • 134 συμμετέχοντες από Ελλάδα & εξωτερικό
  • 125 διμερείς συναντήσεις (45 δια ζώσης & 80 διαδικτυακές μέσω της b2match)
  • Δυνατότητες νέων συνεργασιών & επενδυτικών ευκαιριών

Στο Β2Β Matchmaking Event, ο ΣΘΕΒ εκπροσωπήθηκε από τον κ. Χρήστο Τσιτόπουλο από το Τμήμα Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος και Υποστήριξης Μελών ενώ τα στελέχη του Τμήματος Εκπαίδευσης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Συνδέσμου, Ελένη Ευαγγελοπούλου και Ελένη Κορλού συμμετείχαν σε B2B συναντήσεις.