ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ COVID-19 ΚΑΙ ΓΙΑ MEDICAL AESTHETICS

Το ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ANIMUS εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 2019.

Είναι το μεγαλύτερο και πληρέστερο ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ στην Κεντρική Ελλάδα, με έδρα τη Λάρισα.

Πρόκειται για μια πρότυπη Δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους ασθενείς να καλύψουν πολλαπλά επίπεδα εξειδικευμένης ιατρικής φροντίδας, σε 23 ιατρικές ειδικότητες, να πραγματοποιήσουν διαγνωστικές εξετάσεις με τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, να απολαύσουν υπηρεσίες εστίασης και να εξυπηρετηθούν με επαγγελματισμό και ευγένεια, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς κόπο και ταλαιπωρία.

Η λειτουργία του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS ήρθε για να ολοκληρώσει πια τη συνδεσιμότητα των υπηρεσιών υγείας του Ομίλου.

Το ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ Animus είναι μοναδικό στο είδος του, όχι μόνο σε επίπεδο περιφέρειας, αλλά και ανά την επικράτεια, βρίσκεται μακράν πέραν του ανταγωνισμού. Συγκεκριμένα, η μοναδικότητά του έγκειται στον συνδυασμό:

  • Άρτια καταρτισμένοι και καταξιωμένοι συνεργάτες Ιατροί και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό.
  • Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς, μοναδικός για τα δεδομένα της Θεσσαλίας σε αρκετές ειδικότητες από το σύνολο αυτών.
  • Λειτουργία διαγνωστικών τμημάτων, όπως το μικροβιολογικό-βιοχημικό και το μοναδικό στο είδος του για πρωτοβάθμια φροντίδα ενδοσκοπικό τμήμα του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS, με μόνιμη παρουσία αναισθησιολόγου για τις ενδοσκοπήσεις, για πρώτη φορά στην καθημερινή πρακτική άσκηση της γαστρεντερολογικής ειδικότητας της ιατρικής.

Το τμήμα Μοριακού Ελέγχου του Animus Πολυιατρείου διαθέτει τον ειδικό τεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα για την αξιόπιστη κάλυψη όλου του φάσματος των εργαστηριακών εξετάσεων για τη νέα μεταδοτική νόσο COVID-19.

https://animus-polyiatreio.com.gr/diagnwstikos-elegxos-sars-cov-2/

Το τμήμα του MEDICAL AESTHETICS προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις ομορφιάς και υγείας από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της αισθητικής και με απόλυτη προσήλωση στον μόνιμο στόχο για υψηλή ποιότητα παροχών. Οι παροχές του χώρου αφορούν περιποιήσεις Προσώπου, Σώματος, Αποτρίχωσης και Άκρων καλύπτοντας σφαιρικά την ανάγκη για ολοκληρωμένη ομορφιά και υγεία.
Στο τμήμα του MEDICAL AESTHETICS του Animus Πολυιατρείου το επιστημονικά καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό του θα φροντίσει για την περιποίησή σας από τις απλές καθημερινές υπηρεσίες ομορφιάς μέχρι τις πλέον εξελιγμένες και δραστικές θεραπείες ιατρικής αισθητικής.

https://animus-polyiatreio.com.gr/medical-aesthetics/

Πληροφορίες: τηλ. 2411-803300, e-mail: skat@animus-sa.gr