ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΘΕΒ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  1. Carpet Clean: Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών, κουβερτών, παπλωμάτων, φλοκάτης με παραλαβή-παράδοση κατ’ οίκων και δωρεάν φύλαξη.

  2. Upholstery Clean: Bιοκαθαρισμός και εξυγίανση στρωμάτων και σαλονιών σε σπίτια αλλά και επαγγελματικούς χώρους (καρέκλες εργασίας, καναπέδες αναμονής, στρώματα ξενοδοχείων, μοκέτες επιτόπου, κουρτίνες)

  3. Βιομηχανικά Πλυντήρια-Laundry: Kαθαρισμός ειδών ιματισμού (τραπεζομάντηλα, πετσέτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, μαξιλάρια κ.α) για επαγγελματικούς χώρους (κλινικές, κέντρα ομορφιάς, ιατρεία, κομμωτήρια, χώροι εστίασης)

Λίγα λόγια για μας

Η εταιρεία Ιδρύθηκε το 1974 από τους Τσακνάκη Αθανάσιο και Μαρία και μέχρι το 2007 λειτουργούσε σαν Βαφείο Κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, με ιδιαίτερη έμφαση στη Βαφή μαλλιού και φλοκάτης. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία τόσων χρόνων οδήγησε στην απόφαση της επέκτασης και στον τομέα του Καθαρισμού και Φύλαξης Χαλιών το 2007 από τα αδέρφια Γιώργο και Νίκο Τσακνάκη με την κατασκευή ιδιόκτητου βιομηχανικού χώρου 3500τ.μ και την αγορά υπερσύγχρονων και εξειδικευμένων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

Το 2011 δημιουργήθηκε το Τμήμα Βιομηχανικού Πλυντηρίου Λευκών Ειδών (Laundry) και το 2018 προχώρησε στην επέκταση και στον τομέα του Καθαρισμού Σαλονιών και Στρωμάτων με τη μέθοδο Βιοκαθαρισμού και Εξυγίανσης (Upholstery Clean), ένα πεδίο ιδιαίτερα επίκαιρο μετά και την υγειονομική κρίση που ζούμε τους τελευταίους μήνες.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 και είναι μέλος των διεθνώς αναγνωρισμένων οργανισμών στον τομέα του Καθαρισμού Ταπήτων και Ταπετσαριών IICRC,WOOLSAFE και CINET, επίσης είναι μέλος του ΣΘΕΒ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στεγνοκαθαριστηρίων-Ταπητοκαθαριστηρίων.

Το 2020 η εταιρεία με τη συμμετοχή της στα Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών Καθαρισμού GBPA 2020 που διοργανώθηκαν από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Στεγνοκαθαριστηρίων-Ταπητοκαθαριστηρίων και τη CINET (Διεθνής Επιτροπή Κλωστουφαντουργίας) απέδειξε ότι είναι η καλύτερη εταιρεία καθαρισμού στην Ελλάδα (1Ο Πανελλήνιο Βραβείο Βέλτιστων Πρακτικών) αλλά και ότι βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες καθαρισμού υφασμάτινων επιφανειών παγκοσμίως (3H Θέση στο Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας, 7η Θέση στο Παγκόσμιο Βραβείο Βέλτιστων Πρακτικών, 11η Θέση στο Παγκόσμιο Βραβείο Βιωσιμότητας στα GLOBAL BEST PRACTICES AWARD)

Πληροφορίες: τηλ. 2410831329-2410831434, 10o χιλ. Λάρισας-Τυρνάβου, www.tsaknakis.com