Έκπτωση 40% επί των διδάκτρων

ICBS-LOGO

Το ICBS College με ιστορία μεγαλύτερη των 40 ετών, με περισσότερους από 10.000 αποφοίτους και βαθύ αποτύπωμα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, προσφέρει σειρά επιχειρησιακών σπουδών, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Ελληνική γλώσσα στον τομέα των Ανθρωπιστικών σπουδών, της Πληροφορικής και της Διοίκησης των Επιχειρήσεων, τόσο δια ζώσης (blending learning) όσο και από απόσταση (e-learning), με την σφραγίδα του Πανεπιστημίου του «WINCHESTER».

Οι τίτλοι σπουδών απονέμονται απευθείας από το συνεργαζόμενο Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο «UNIVERSITY OF WINCHESTER», είναι ισότιμοι με τίτλους σπουδών των Ελληνικών Πανεπιστημίων και αναγνωρίζονται τόσο στον ιδιωτικό τομέα, όσο και στο Δημόσιο για πρόσληψη (ΑΣΕΠ).

Το ICBS College προσφέροντας καινοτόμες εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας κατέχει ηγετική θέση για περισσότερα από 15 χρόνια στον χώρο των Μεταπτυχιακών σπουδών (MSc, MBA), δημιουργώντας επαγγελματίες και υψηλόβαθμα στελέχη, που εργάζονται με επιτυχία στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Με επενδύσεις στην έρευνα και την καινοτομία, το Κολλέγιο εκπαιδεύει τους επιστήμονες του αύριο και γίνεται καταλύτης για την προσωπική, κοινωνική και επιχειρηματική ανάπτυξη.

Μέσα από την στρατηγική συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ» στοχεύουμε και επενδύουμε στην αγορά της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, στην περιφέρεια Θεσσαλίας και στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής μας συνεργασίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας απευθύνουμε ειδικά διαμορφωμένη πρόταση, αποκλειστικά για τα μέλη σας (και τις οικογένειές τους), ώστε να τους προσφέρετε σπουδές υψηλού κύρους, με την σφραγίδα του Κρατικού Βρετανικού Πανεπιστημίου του WINCHESTER, σε ειδικές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα για αυτούς που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, το ICBS College προσφέρει σημαντική επιδότηση 40% στα δίδακτρα, ως ακολούθως:

 Για μονοετή προγράμματα MSc και Ma BM με αρχική τιμή στις 9.000€, η τελική τιμή διαμορφώνεται σε 5.400€

 Για τα διετή πρόγραμμα ΜΒΑ, η αρχική τιμή των 12.000€ διαμορφώνεται σε 7.200€.

Η προσφορά ισχύει μέχρι την 30/10/2021 (ημερομηνία λήξης εγγραφών).

 

 

Πληροφορίες/Εγγραφές | Λάρισα: κος Μόσχης Λευτέρης (τηλ: 6947 208896)

Βόλος: κος Τσουτσουλάκης Δημήτρης (τηλ: 6948 072473)